Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driven Sales Executive sökes till OneLab jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driven Sales Executive sökes till OneLab på Academic Work

Driven Sales Executive sökes till OneLab

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
OneLab, som är en del av Axel Johnsongruppen och Novax, är ett bolag inom healthtech och befinner sig mitt i en spännande tillväxtresa. Deras plan är att inom ett år kraftigt öka omsättningen och därmed också växa med antalet medarbetare. Nu rekryterar vi därför Sales Executive till deras grymma säljteam!

Så älskar du att stänga affärer, vara en del av ett vinnande team och arbeta med ett högt ROI på individuell insats och samtidigt hjälpa andra människor att må bättre?! Om ja: Skicka in din ansökan nu!


Om tjänsten
OneLab erbjuder smarta, moderna hälsoundersökningar som hjälper företag att kartlägga och förbättra medarbetarnas hälsa samt identifiera och åtgärda eventuella arbetsmiljörisker. Genom att samla in, analysera och omvandla komplex hälsodata till enkla och pedagogiska rapporter, skapar de en värdefull grund för ett långsiktigt hälsoarbete. OneLab grundades 2014 och är idag ett av de ledande företagen inom preventiv företagshälsovård.

I och med bolagets fokus på tillväxt behöver deras etablerade säljteam förstärkning och vi söker därför dig som har ett eget driv och ett stort intresse av att ansvara för nykunds-försäljningen. Sales Executives kommer att vara nyckelspelare för bolagets tillväxt!

Du erbjuds

* Att bli en del av ett grymt passionerat säljteam samt få flera engagerade kollegor inom olika delar av ett snabbt växande bolag
* Att arbeta i deras fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm, Torsgatan 11 alternativt arbeta från Malmö där vi kommer att bygga upp ett kontor.

Arbetsuppgifter

* Du kommer ha ett stort affärsmässigt ansvar från prospektering, initiering av kontakt, behovsanalys, till förhandling och signering av avtal.
* Du ansvarar för att ha övergripande förståelse för att professionellt driva dialogen med kund framåt
* Du kommer att boka möte med beslutsfattare såsom HR, VD och CFO för att erbjuda lösningar till företag som vill mäta sin medarbetarhälsa för att skapa hälsosamma och attraktiva arbetsplatser
* Till din hjälp att vinna affärer kommer du att ha experter inom bolaget, både inom ditt team och bland våra sjuksköterskor som kan bidra med klinisk expertis
* Som Sales Executive rapporterar du direkt till Head of SME

Vi söker dig som

* Arbetat i minst ett år med B2B-försäljning
* Arbetat med hela säljprocessen; från nykundsbearbetning till långsiktiga kundrelationer
* Erfarenhet av att prospektera och identifiera potentiella affärer samt driva försäljningen mot företagets nya kunder
* Gedigen kunskap från tjänsteförsäljning eller komplexa SaaS-lösningar
* Ett passionerat intresse av att stänga affären med nöjd kund
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som person:

* Har du ett stort driv och brinner du för att bygga relationer, förtroende och göra affärer
* Känner du stort ägandeskap och ser till att avsluta uppgifter du påbörjar
* Kan du i ett högt tempo arbeta organiserat och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt
* Är en lagspelare med ett positivt lösningsfokus

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centralt i Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OneLabs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
OneLab vision är att hjälpa människor till bättre hälsa!

OneLab vet att hälsa och lönsamhet hör ihop och därför skapade vi en modern digi-fysisk företagshälsovård. Genom att samla in, analysera och på ett pedagogiskt sätt visualisera komplex data om hälsa skapar vi därmed en värdefull grund för ett proaktivt och effektivt hälsoarbete hos våra kunder. Vår ambition är att förbättra medarbetarnas hälsa och samtidigt hjälpa våra kunder att öka sin lönsamhet. Vi gör detta genom att erbjuda smarta digifysiska hälsoundersökningar som identifierar ohälsa och i kombination med analys av hälsodata samt uppföljningar av OneLabs läkare och sjuksköterskor hjälper vi våra kunder att sätta in rätt vård i rätt tid.

OneLab består av ett härligt team som värdesätter glädje i vardagen och känner stolthet över sina produkter och möjligheten att göra gott i kombination med att skapa tillväxt. Team OneLab arbetar mot tydliga mål och milstolpar i en platt organisation där nyfikenhet och högt i tak uppmuntras. OneLab grundades 2014 och är idag ett av de ledande företagen inom preventiv företagshälsovård. OneLab finns i Sverige och i andra europeiska länder. Idag består Team OneLab av ca 35 medarbetare.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15058801-SE