Jobbet Driven säljare - Sova, Länna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven säljare - Sova, Länna publicerad av Retail Knowledge

Full-Time
Huddinge

Arbetsbeskrivning

Butikssäljare som brinner för försäljning – SOVA, Länna Stockholm

Vi söker nu butikssäljare till våran SOVA butiker i Länna, Stockholm. Du kommer tillsammans med dina kolleger att erbjuda kunderna personlig service med en gedigen produktkunskap som du får av oss. Vi erbjuder nämligen en noggrann on-boarding process med sälj utbildningar och produktkunskap.

Hos oss på SOVA skapar du tillsammans med dina kolleger en trivsam atmosfär där kunden står i fokus. Att ge råd och inspirera kunderna är något du brinner för och en förutsättning för att du, dina kollegor och butiken skall utvecklas och nå uppsatta mål.

Du har en naturlig ådra för service och tycker om det personliga mötet med kunden. Du är lyhörd för kundens önskemål och kan utifrån detta hjälpa kunden till rätt beslut. Vi förväntar oss att du arbetar efter kvalitetssäkring och struktur som en naturlig del av ditt jobb. Du uppskattar försäljning och är van att ta egna initiativ.

Som person är du en lagspelare som gillar teamet. Då vi har många återkommande kunder förstår du vikten av goda kundrelationer och kan skapa långsiktiga relationer. Du har lätt för att samarbeta, gillar nya utmanande situationer som utvecklar dig och självklart är du en positiv och härlig person som gör våra butiker ännu trevligare! Viktigast för oss är att du är en person som drivs av försäljning och gillar att nå uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personligt driv och engagemang.

Anställningsvillkor
Titel: 3 st Butikssäljare
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: 70-80% Schemalagd 3 helger av 4
Löneform: Enligt kollektivavtalet, samt provision
Start: Start mitten av september

I detta urval kommer videopresentationer att ingå!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, [ Email address blocked ] . Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!


Referens

D674AEC141CB4949893F67F8DA948FC1

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till