Jobbet Driven säljansvarig sökes för direktrekrytering till Appego AB! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven säljansvarig sökes för direktrekrytering till Appego AB! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du några års erfarenhet inom B2B försäljning och är redo att ta nästa steg som säljansvarig? Är du säljdriven, målinriktad och vill vara en del av ett växande bolag där du har goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker efter!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en driven säljansvarig till Appego AB som är en produktionsbyrå bestående av hängivna utvecklare med fokus på mobila plattformar. I rollen som säljansvarig kommer din huvudsakliga arbetsuppgift bestå av att driva försäljningsutvecklingen framåt då du arbetar utifrån försäljningsmål och driver projekt i ett sammansvetsat team om 3 personer där ni tillsammans arbetar för att få bolaget att växa.

Som säljansvarig driver du försäljningsarbetet och är ansvarig för att skapa och bibehålla goda kundrelationer då du arbetar med ny- och merförsäljning samt uppföljning med befintliga och nya kunder. I rollen har du goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan ta på dig ett större ansvar som försäljningschef och bygga upp ett säljteam för bolaget.

Uppdraget beräknas tillträda omgående så fort vi hittat rätt person och inleds med en provanställning om 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Appego AB. För denna roll tillämpas vanliga kontorstider 08.00-17.00 med flex. I tjänsten ingår friskvårdsbidrag, mobil, dator och SL-kort. I rollen utgår man från kontoret i centrala Stockholm och arbetar inom Stockholmsregionen, till viss del finns möjlighet att arbeta hemifrån. Vid uppstart ges en gedigen introduktion.

Detta söker vi:

Du som söker har minst några års erfarenhet av B2B försäljning. Har du tidigare arbetat med försäljning inom IT, telemarketing och tjänster är detta meriterande, men inget krav. Vi ser gärna att du som söker tidigare har arbetat i en ansvarsfull roll där du bidragit till goda försäljningsresultat. Som person är du säljdriven och lösningsorienterad samt har erfarenhet av att bygga goda kundrelationer då du är mån om att driva försäljning framåt. För att passa in i rollen är du självgående, nyfiken och snabblärd då du har lätt för att sätta dig in i nya processer. Du har goda IT-kunskaper och är van att arbeta i Excel. Krav för tjänsten är att du behärskar flytande svenska och goda kunskaper i engelska.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag då vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49540

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till