Jobbet Driven revisorsassistent till Baker Tilly i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driven revisorsassistent till Baker Tilly i Umeå publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Umeå
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Till Baker Tillys kontor i Umeå söker vi nu en erfaren och driven revisionsassistent, sugen på nya utmaningar. Företaget erbjuder dig personliga utvecklingsmöjligheter och möjlighet att arbeta nära kund på lokal nivå på en familjär arbetsplats.

Information om uppdraget:

Som revisorsassistent hos Baker Tilly deltar du i granskningen av olika företags verksamhet och organisation. Du kommer att arbeta både självständigt och i team tillsammans med kollegor där närhet till kund är centralt och beslutsvägarna korta.
I rollen som revisorsassistent erbjuds du löpande kompetensutveckling med mål att bli auktoriserad revisor.
Vi ser gärna att du har mellan 2-3 års erfarenhet inom redovisning.

Detta söker vi:

Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och ständiga utmaningar vilket ställer krav på dig som person. Du ska vara civilekonom från högskola/universitet och uppfylla Revisorsinspektionens krav för att kunna bli auktoriserad revisor. Vi ser gärna att du har mellan 2-3 års erfarenhet inom redovisning.
Du ska vara ansvarsfull och ha egen drivkraft. Du har analytisk förmåga liksom förmåga att arbeta och kommunicera med olika människor, därför är god social kompetens och samarbetsförmåga viktigt. Du är noggrann, angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Vill du arbeta i ett familjärt företag där vägen till beslut är korta och sammanhållningen stark, sök tjänsten och anta din nästa utmaning!

Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Baker Tilly startades i Umeå år 2009 och vi jobbar framförallt med revision och redovisning. Bolaget ägs lokalt men ingår i nätverket Baker Tilly som finns både i Sverige och internationellt. Det innebär korta beslutsvägar och en flexibel organisation samtidigt som vi har tillgång till kompetenta kollegor och specialister runt om i landet. Vi på Baker Tilly vill vara det självklara valet för företagare oavsett om de behöver hjälp med revision, redovisning, deklarationer eller hela administrationen.
På kontoret i Umeå är vi ca 15 medarbetare varav två är auktoriserade revisorer och två auktoriserade redovisningskonsulter. Baker Tilly jobbar framförallt med små och medelstora ägarledda bolag och personerna bakom dessa, men vi har också uppdrag från större, noterade bolag och offentlig verksamhet.
Våra kunder finns huvudsakligen i Umeås närområde samt i Västerbottens inland.
Den som anlitar Baker Tilly ska inte bara få en effektiv och kvalitativ tjänst utförd, utan också känslan av lokal närhet och en god relation till nytta och nöje för båda parter.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44612

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till