Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Driven rekryteringskonsult till Jurek Public job in Göteborg at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Driven rekryteringskonsult till Jurek Public på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Driven rekryteringskonsult till Jurek Public

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Arbetsbeskrivning
Till Jureks Göteborgskontor söker vi nu en rekryteringskonsult med erfarenhet av rekrytering inom offentlig sektor. I din roll kommer du att ansvara för tillsättningar inom vårt specialistområde Jurek Public, men också parallellt arbeta med kunder inom den privata sektorn. I rollen ansvarar du för hela rekryteringsprocessen och i vissa uppdrag kommer du samarbeta med en researcher. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför kvalificerade intervjuer, personlighetstester och referenstagningar. Du kommer att hantera flera rekryteringsprocesser parallellt och det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet. Som rekryteringskonsult har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder och att nätverka är en viktig del i rollen.

Våra rekryteringsuppdrag kommer in genom avrop från våra befintliga samarbetsavtal med kunder inom offentlig sektor med vilka du kommer att ha ett nära samarbete samt genom våra kundansvariga gällande den privata sektorn.

I din roll som rekryteringskonsult kommer du tillsammans med respektive säljare följa med på kundmöten där din roll blir av yttersta vikt för samarbetet. Ni bildar ett team, hjälper och stöttar varandra samt tar hand om kunden på bästa möjliga sätt.

Som rekryteringskonsult inom specialistområdet Jurek Public ansvarar du för att erbjuda rätt kompetens till våra avtalskunder och för att aktivt arbeta med att utveckla Jureks rekryteringsverksamhet inom offentlig sektor.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och tidigare erfarenhet från rekryterings- och/eller bemanningsbranschen inom offentlig verksamhet. Du har relevant akademisk utbildning samt ett intresse för offentlig sektor och förståelse för affären. Har du även arbetslivserfarenhet inom offentlig verksamhet och en god förståelse för olika befattningar inom dessa områden så är det mycket meriterande men inget krav.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikations- och prestationsförmåga samt är prestigelös och närvarande. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor.

Du är en engagerad person som har ett starkt intresse för affärer och drivs av att fortsätta utveckla och bygga upp affärsområdet Jurek Public i Region Väst genom stort nätverk och goda relationer.

Du tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du:

• Har stor egen drivkraft och ett långsiktigt strukturerat arbetssätt.
• Arbetar målmedvetet mot högt uppsatta mål.
• Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Du erbjuds
Du erbjuds en specialistroll som rekryteringskonsult på ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration och offentlig sektor. Du blir en del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar och ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och höga ambitioner. Tjänsten är belägen i trevliga lokaler på Kungsgatan i centrala Göteborg.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Ansvarig Niklas Westberg på [ Email address blocked ] Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en rekryteringskonsult till vårt Göteborgskontor och specialistområdet Jurek Public. Du rapporterar till Regional Manager.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag drygt 70 medarbetare internt och har ca 250 konsulter.

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning, Public Sector, Offentlig Verksamhet


 

Rekommenderade jobb

Driven rekryteringskonsult till Jurek Public
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg Heltidsanställd
Administrativ assistent till Kärcher i Göteborg
Kärcher AB Västra Götalands län - Hisings Kärra Deltidsanställd
Ej angett
Extrajobb kundrådgivare till ICA Bankens kundservice i Borås
ICA Banken AB Västra Götalands län - Borås Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 1A1D052B30394115967031B2FB649AE6