Jobbet Driven redovisningskonsult till centrala Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven redovisningskonsult till centrala Göteborg publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Brinner du av att få utvecklas och att sätta kunder i fokus? Har du också en utbildning inom redovisning? Söker du kombinationen redovisning med ett kundbemötande i världsklass, då har vi helt rätt jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningskonsult kommer du att hjälpa alltifrån enskilda firmor till aktiebolag med att fakturera, bokföra in- och utbetalningar, deklarera, göra bokslut och stötta kund med rådgivning inom företagets ekonomi. Tjänsten som Redovisningskonsult innefattar arbete med olika bolagsformer och storlekar, vilket betyder att du kommer i många fall vara en stor del av kundens tillgång till ekonomisk rådgivning.

Om företaget
Företaget startades 2010. Grundtankar var att skapa ett redovisningsbolag som skulle vara kundernas stöd i sin redovisning och fokus var på relationer till sina kunder. Med de egna orden "det finns inget vi inte löser" har kunden en härlig och positiv anda som genomsyrar hela företaget. Vår kund sitter centralt i Göteborg, med närhet till restaurang och caféer. Mer information om företaget presenteras på intervjun.

Din profil
Vi söker dig med - Ett driv – viljan att lära, göra det yttersta för kunden och vara problemlösande. - Förmågan av att se möjligheter! - Möjlighet att kunna se den ekonomiska helhetsbilden ute hos kund. - En nogrannhet – vår kund prioriterar kvalité och att man kan stå för sitt arbete. - Lagspelarsinne – Då det är ett mindre företag gäller det att du är en lagspelare, kan ringa dem svåra samtalen och hela tiden se det ur ett större perspektiv. - Intresse för det digitala – vår kund jobbar i stort sett digitalt, vilket gör att det även finns ständig utveckling för att även där bli bättre. Skallkrav: - Minst YH-utbildning inom ekonomi, redovisning eller likvärdig utbildning - Erfarenhet av arbete inom ekonomi - Svenska och engelska, i tal och skrift - Datorvana Meriterande: - Kunskap inom redovisningsprogram som Fortnox, Capego eller Visma - B-körkort I det dagliga arbetet kommer man främst arbeta med: -Redovisning -Rapportering -Fakturering -Ekonomisk rådgivning Vår kund jobbar främst i Fortnox men även delar i Visma.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Villkor Start: Omgående eller enligt överenskommelse Placeringsort: Göteborg Omfattning: 100% Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Referens

20248

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till