Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driven Redovisningsekonom sökes till familjär konsultbyrå jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driven Redovisningsekonom sökes till familjär konsultbyrå på Framtiden

Driven Redovisningsekonom sökes till familjär konsultbyrå

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Nu söker vi efter vår kunds nästa ekonomistjärna! Är du utbildad inom ekonomi och har hunnit arbeta något år som redovisningskonsult och nu är redo för nästa steg? Söker du en arbetsplats som kännetecknas av laganda, engagemang och service så har du hittat rätt!

OM FÖRETAGET

Vår kund är en rådgivande och relationsskapande redovisningsbyrå med bred kompetens, de erbjuder företag ekonomiska tjänster i allt från redovisning, bokföring och andra former av ekonomisk strategi. Det är en ung, engagerad och familjär byrå som sitter i härliga moderna lokaler centralt i Göteborg.

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I det dagliga arbetet kommer du främst att arbeta med löpande redovisning, avstämningar, rapportering, fakturering, lön och ekonomisk rådgivning. 

DIN PROFIL

Vi ser att du är en person med utbildning inom ekonomi och med erfarenhet av att arbeta som konsult tidigare. Vi vill att du är en noggrann, kommunikativ person som tycker det är roligt med problemlösning och drivs av att ge hög service till kund. Du behöver trivas i att arbeta brett och prestigelöst där du bidrar till ett gott arbetsklimat, tar egna initiativ och känner dig trygg i en konsultativ roll gentemot kund.

Skallkrav
  • Utbildning inom ekonomi
  • Erf. Bokslut – års och månad
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
  • Arbetslivserfarenhet inom relevant område

Meriterande
  • Körkort B

OM OSS 

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Omgående enl. överenskommelse 
Placeringsort: Göteborg  
Omfattning: Heltid, 100 % 

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078512492