Jobbet Driven redovisningsassistent sökes till Vinoteket i centrala Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven redovisningsassistent sökes till Vinoteket i centrala Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en analytisk person som är intresserad av att ta nästa steg i rollen som redovisningsekonom? Vill du arbeta på ett bolag i tillväxtfas i en roll med breda arbetsuppgifter samt kontaktytor? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Vinoteket är en ledande e-handlare av vin och erbjuder hemleverans av viner från hela världen. Bolaget startade 2012 och erbjuder viner i alla prisklasser och förenklar för konsumenten vid import, administration av skatter samt hemleverans. Vinoteket ägs av det danska bolaget Vintjänsten 2004 ApS.

Just nu söker vi en redovisningsassistent som kommer tillhöra bolagets ekonomiavdelning, vilket i dagsläget utgörs av bolaget CFO. I rollen kommer du ha ett nära samarbete med extern part då kundreskontran är outsourcad. På sikt finns möjlighet att arbeta med bolagets koncernredovisning samt controlling. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av följande:

-Leverantörsreskontra
-In- och utbetalningar
-Månadsbokslut
-Myndighetsrapportering
-Kvittoredovisning samt övrig personaladministration

Tjänsten är en direktrekrytering på heltid vilket innebär att du blir anställd av Vinoteket med kontor i centrala Stockholm. Tjänsten förväntas starta under november månad. Har du några ytterligare funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Elin, ansvarig rekryterare på elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har arbetat på en ekonomiavdelning sedan tidigare med likande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vidare krävs det mycket goda kunskaper inom Excel samt att du är flytande i tal och skrift både på svenska samt engelska. Det är meriterande om du talar danska. Som person är du mycket noggrann samt driven och kommer in i teamet med en positiv energi. Vidare ser vi att du är en ambitiös samt ansvarstagande person. Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom redovisning och vill arbeta i en komplex struktur inom en spännande bransch. Låter detta som en roll för dig? Ansöka redan idag, urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50641

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till