Jobbet Driven Redovisningsansvarig till dansk verksamhet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven Redovisningsansvarig till dansk verksamhet publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Rollen som Redovisningsansvarig för den danska verksamheten bestående av sex bolag är operativ. Du kommer att samarbeta med kollegor som hanterar kund- och leverantörsreskontra och du är övergripande ansvarig för de danska bolagens redovisning. Initialt kommer uppdraget att vara att ta hem redovisningen för de danska bolagen som nu är outsourcad. Du kommer även vara ansvarig för ett antal av våra svenska fastighetsbolag.


Bolaget har kontor i Göteborg och Stockholm. Den här rollen är placerad på Stockholmskontoret som ligger centralt. Rollen ingår i ekonomiteamet som idag består av fem personer och du kommer att rapportera till Redovisningschefen.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Ansvara för redovisningen i de danska bolagen
• Månads- och årsbokslut för bolagen i Danmark
• Avstämningar och utredningar
• Redovisning, månads- och årsbokslut för fastighetsbolag i den svenska koncernen
• Moms- och arbetsgivardeklarationer
• Upprättande av Inkomstdeklarationer
• Årsredovisningar för danska bolagen och svenska dotterbolag
• Självständig kontakt med danska skatteverket


Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom med några års erfarenhet av att arbeta med redovisning. Du har erfarenhet av att arbeta med redovisning och att hantera stora transaktionsmängder. Det är också viktigt att du är självgående och tar tag i de utredningar som kan behövas. Det är meriterande med erfarenhet från fastighetsbolag och arbetsledning. Du arbetar obehindrat på både svenska och engelska, förstår danska hjälpligt i tal & skrift.
Som person är du självklart noggrann och strukturerad samtidigt som du är driven, lösningsorienterad och självgående med en förmåga att driva ditt eget arbete. Bolaget är ett tillväxtbolag vilket gör att det är en föränderlig miljö där det är viktigt att vara flexibel och anpassningsbar.


Du erbjuds


Det här är jobbet för dig som är redo att ta första steget som ansvarig för verksamheten i Danmark och strävar mot att bli redovisningschef i framtiden. Du erbjuds ett utvecklande arbete med engagerade medarbetare i tillväxtföretag i en framtidsbransch. Möjlighet att lära sig koncernredovisning.


I den här rekryteringen samarbetar First Camp med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Mari Jehrlander tel. 073-612 05 55. Ansök på www.jurek.se.

Om verksamheten
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.

"Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter."

För mer information om oss gå till: [ Link removed ]


Referens

4EAC46D9357942C7BA752F3D2060513C

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till