Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till Builda-koncernen i Mölnlycke! jobb i Göteborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till Builda-koncernen i Mölnlycke! på Poolia

Projektledare till Builda-koncernen i Mölnlycke!

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Är du en engagerad och prestigelös projektledare med stort kund- och affärsfokus? Vill du arbeta i en öppen och prestigelös organisation som månar om medarbetare, kunder och leverantörer? Då är du kanske den person vi söker till Tigtag inom Buildakoncernen i Mölnlycke. Sök rollen redan idag!

Builda är en koncern med 7 fristående bolag inom bygg och anläggning, som på så sätt kan erbjuda sina kunder en helhetslösning. Viktiga ledord för alla bolagen är Kommunikation, Innovation och Glädje. Styrkan med Builda är bredden och kompetensen i de bolag som ingår i koncernen. Gemensamt är att alla gör sitt bästa när byggprojekten ställer höga krav på sinnrika tekniska idéer. Till ett av bolagen i koncernen behöver man nu utöka med en projektledare för att hitta, utveckla och driva nya projekt.

Om tjänsten
Bolaget värdesätter ditt engagemang och driv och att man har en tydlighet i projekten och vad kunden kan förvänta sig.
Du kommer ha mycket kontakt med både befintliga och presumtiva kunder och dialogen präglas av professionalism och nyfikenhet. Uppdragen varierar stort, från modern industrimiljö med pågående verksamhet till fastigheter av stort kulturhistoriskt värde.

Du kommer ansvara för projekt av varierande omfång och är aktiv från start till att projektet är realiserat. Inom bolaget finns idag ett stort tekniskt hantverkskunnande och kostnadsmedvetande. Som projektledare tar du ett helhetsgrepp om uppdragen och driver arbetet framåt genom kunddialoger, budgetuppföljning och projektadministration.

Du har en arbetsledande roll men framförallt driver du företagets affär. Marknadsföring är ett naturligt inslag i ditt uppdrag och du är en positiv representant för bolaget när du etablerar kontakter och utökar företagets kundkrets. Du har idag ett kontaktnät som du kan fortsätta utveckla i detta uppdrag.

Då tjänsten innebär besök på arbetsplatser i Storgöteborg ingår det tjänstebil.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•  Kalkyl- och prisberäkningar
•  Projektering och budgetuppföljning
•  Kundkontakt och säljmöten
•  Arbetsledning
•  Administration och fakturering

Vem är du?
Du har jobbat ett par år som Projektledare i byggbranschen och vill fortsätta utvecklas i en miljö där uppfinningsrikedom gynnar bolagets fortsatta utveckling. Din affärsmässighet och förmåga att räkna på affärer matchar din förståelse för bolagets profession. Du värdesätter att ha en personlig men saklig kontakt med kollegor, kunder och leverantörer. Du trivs med variationen av olika projekt och kan framgångsrikt beskriva hur man arbetar med både traditionella metoder såsom nya tekniker och lösningar.

Som person är du engagerad och professionell. Du har ett driv och är framåtlutad och har lätt för att skapa resultat. I egenskap av ledare är du kommunikativ och motiverande, men även ödmjuk och prestigelös. Du trivs i uppdrag där du skapar nya kontakter och bygger ut ditt och bolagets nätverk. Du har erfarenhet av att ha jobbat med försäljning, arbetsledning, kalkylering och projektering. Du har kännedom om byggprocessens alla delar och har ekonomiskt ansvar för dina projekt.

Din bakgrund:
•  Gymnasieingenjör, yrkeshögskola eller motsvarande utbildningsnivå alternativt arbetslivserfarenhet. Högskoleutbildning och /eller utbildning inom entreprenadjuridik är det meriterande.
•  Flerårig erfarenhet av att leda projekt som arbetsledare, platschef eller projektledare alternativt erfarenhet som konsult.
•  Du har god datorvana, behärskar Microsoft Office samt något eller några av de vanligaste kalkylprogrammen (Bluebeam eller Wikells).
•  Flytande svenska i tal och skrift, meriterande att kunna kommunicera på engelska.
•  B-körkort

Om verksamheten
Buildakoncernen består av 7 bolag inom bygg och anläggning, Elcent, Lvator, Omvent, Speakat, Tvåtumfyra, Vavis och Tigtag. Läs vidare på www.builda.se.
I denna rekrytering samarbetar Builda med Poolia. Tjänsten är på heltid med direkt anställning i ett av Buildas bolag i Mölnlycke.
Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61140