Jobbet Driven projektledare sökes för omgående uppdrag inom logistik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven projektledare sökes för omgående uppdrag inom logistik publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med vår kund så letar vi efter en projektledare till ett omgående uppdrag - med syftet att bidra till ett mer hållbart logistikarbete. Låter detta som något för dig? Läs då vidare nedan!

Information om uppdraget:

Vår kund jobbar bl.a. med optimering av logistikflöden och ditt uppdrag som projektledare kommer vara att driva igenom detta förbättringsarbete genom att samla in material hos olika kunder i Göteborgsområdet - och revidera detta material utifrån vår kunds önskemål. Du kommer att vara med i det viktiga arbetet att utforma en ny logistikstrategi för en mer hållbar logistik. En del av arbetet sker ute hos kunder, men största delen av arbetet kommer att vara administrativt genom telefon och mailkontakt. Du utgår ifrån vår kunds kontor på Hisingen.

Uppdraget är på 3 månader med stor chans till förlängning efter uppdragets slut. Du kommer vara anställd som konsult av oss på StudentConsulting under dessa tre månader. Arbetet är förlagt på vardagar med tiderna 7-16.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en talang inom organisering. Du gillar struktur, ordning och reda och lämnar inget åt slumpen. Du är driven, framåt och gillar att leverera resultat. Då jobbet innebär mycket kundkontakt är även din kommunikativa sida av största vikt. Vi söker dig som besitter en utbildning inom logistik och det är även meriterande med erfarenhet inom branschen. Det är dessutom meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskap eller projektledning på något sätt.

Utöver detta behöver du även uppfylla följande kriterier:
•Goda kunskaper i att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift
•Goda kunskaper inom Officepaktet
•B – Körkort

Stämmer denna beskrivning in på dig? Tveka då inte att söka på annonsen direkt - vi intervjuar löpande!

Har du några frågor kring tjänsten? Maila gärna ansvarig rekryterare på [ Email address blocked ] - Click here to apply to Driven projektledare sökes för omgående uppdrag inom logistik

Sökord: Ledarskap, Optimering, Logistikflöden, Logistik, Projektledare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55125

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till