Jobbet Produktionstekniker till ledande teknikföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionstekniker till ledande teknikföretag! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vill du vara med och utveckla processerna i produktionen på ett ett av världens ledande teknikföretag? Saabs Surveillance söker nu en produktionstekniker till verksamheten i Göteborg. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Dina arbetsuppgifter
Din uppgift är att arbeta nära den producerande instansen där du driver och ansvarar för att ta fram förbättringsåtgärder och lösa uppkomna problem på befintliga produkt- och verksamhetsflöden. Bland arbetsuppgifterna ingår att ta fram beredningsunderlag, hantera felutfall och ta fram samt modifiera de underlag och metoder som krävs för produktionen. Vidare kommer du säkerställa att produkterna är framtagna så att de har god producerbarhet och testbarhet. Du arbetar både självständigt och i projektform tillsammans med produktion, teknikerteam och konstruktörer från olika avdelningar.

Din profil
Vi ser att du som söker är utbildad högskole- eller civilingenjör med några års erfarenhet av tekniksupport, industrialisering eller produktutveckling. Du har god kännedom om tillverkningsprocesser och flöden för produkter med relativt små serier samt vet vad som krävs för att nå god producerbarhet i tekniska lösningar. Det är meriterande om du har tidigare erfarhenhet av mikrovågstestning/verifiering eller konstruktion av mikrovågsprodukter då det är inom dessa områden vi industrialiserar och ger support. Som person är du initiativtagande och ser till att finna lösningar för att komma runt problem. Du trivs med flera kontaktytor och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. För att passa i rollen behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med 6 månaders konsultuppdrag med goda möjligheter till fortsatt anställning på Saab. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3897

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till