Jobbet Driven och utvecklingsorienterad Ek.ass i början av karriären har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven och utvecklingsorienterad Ek.ass i början av karriären publicerad av SJR AB

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi på SJR söker dig som är i början av karriären som ekonomiassistent och ser dig själv som redovisningsekonom inom några år.
Vår kund är ett tillväxtbolag i ständig förändring och nu söker de dig som är driven och lösningsorienterad. För att trivas hos kunden som sitter i Solna bör du vara utvecklingsorienterad och flexibel samtidigt som du trivs med högpresterande kollegor.

Arbetsuppgifter;
Du kommer att ha en bred roll och ska ha en vilja att kunna hjälpa till med det mesta inom ekonomiområdet men dina huvudsakliga arbetsuppgifter är;

  • Ankomstregistrering av leverantörsfakturor
  • Avstämningar av balanskonton
  • Behjälplig vid månadsbokslut
  • Utlägg och påminnelsehantering

Vem söker vi;
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har jobbat med ovanstående uppgifter tidigare. Du ska även ha någon erfarenhet från ekonomisystem samtidigt som du har kunskap om Excel. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att trivs hos kunden bör du vara prestigelös och anpassningsbar, gillar att jobba i ett högt tempo samtidigt som du har lätt för att komma in nya processer. Du bör trivas med att jobba i en bred roll och du sprider härlig energi omkring dig. Du har lätt för att samarbeta och driver ditt arbete framåt självständigt.

Viktig information;
Uppdraget är ett konsultuppdrag med start omgående och med anställning hos SJR. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner – Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Ekonomiassistent

Referens

teamtailor-306699-122233

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till