Jobbet Driven och teknikintresserad IT-support till Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven och teknikintresserad IT-support till Göteborg publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Hisings Backa

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara med och bygga upp en service desk? Har du erfarenhet av att jobba med support? Ja, då har du möjlighet att vara med på en spännande resa!  Här får du en roll där du kommer ingå i ett team med glada och positiva kollegor. Ni jobbar som ett lag där ni stöttar varann, samtidigt som du kan få utlopp för eget anvar och möjlighet att hjälpa användare på plats ute i organisationen. 

Företaget har valt att vara anonymt vid annonsering, om du går vidare i processen får du självklart reda på vilket företag det gäller och mer om tjänsten. ansvarsområde.

Som IT- tekniker blir du en viktig del i organisationen där du tillsammans med dina kollegor stöttar upp organisationen med IT-support. Ni jobbar i en Windows-baserad miljö och problemen rör både klientapplikationer och verksamhetsspecifika applikationer och system. Du jobbar både med hårdvarurelaterade samt mjukvarurelaterade problem. Rollen innefattar support både över telefon och på plats ute hos användarna. 

I dagsläget är man tre personer i gruppen men det ska ges mer fokus och man ska därför bygga upp supportenheten på nytt och målet är att man på sikt ska vara ca 7 personer.  Verksamheten är väldigt produktionskritisk och det är därför väldigt viktigt att agera med stor noggrannhet och struktur. 


arbetstider.

Start omgående eller enligt överenskommelse. 
Inledande konsultuppdrag,  därefter möjlighet att övergå till kund. 

Heltid, dagtid, varierande pass 06.00-18.00
Placering: Göteborg


kvalifikationer.

  • Då vi söker flera kandidater finns utrymme för dig med både en mer junior IT-profil och dig som har längre erfarenhet av IT support. För att vara aktuell för tjänsten krävs det dock någon form av praktisk erfarenhet ifrån servicedesk eller IT-support sedan tidgiare. 
  • Grundläggande kunskaper avseende Active Directory, Microsoft-produkter, nätverk och skrivare antingen genom utbildning eller erfarenhet.
  • Svenska & engelska i tal & skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och gruppdynamiken kommer vara i stort fokus. Vi tror att du är stresstålig, har ett stort engagemang i det du tar dig för och lägger stor vikt vid att leverera god service.  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.erfarenhet.

Erfarenhet av IT-support


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2020-02-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Tova Dahlgren, tova.dahlgren@randstad.se

Referens

201248793

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till