Jobbet Driven och prestigelös IT-ansvarig till MTAB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driven och prestigelös IT-ansvarig till MTAB publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Hos MTAB har rätt person möjlighet att både utveckla sig själv och påverka IT-miljön!

Vill du utvecklas mer som IT-tekniker / Supporttekniker / Drifttekniker då är du varmt välkommen att ansöka hos en branschledare inom avancerad logistik och lagerlösningar! Gillar du dessutom kontakt med användare och kunder samt varierade tekniska ärenden - då är det här definitivt en roll för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Attraheras du av att arbeta i en platt organisation där du får möjlighet att påverka, utveckla och förbättra, då är du rätt för MTAB. Du får även chansen att arbeta på ett konkurrenskraftigt bolag då MTAB är marknadsledande i Europa inom transport och förvaltning av ömtåligt samt värdefullt gods i linjetrafik.

Du erbjuds även en arbetsplats där dina arbetsdagar blir väldigt varierade då ingen dag är den andra lik. Du kommer ha stora möjligheter att utveckla dig själv inom serverdrift, Apple-klienter och på sikt projektledning samt kravställning mot konsulter. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer bland annat att: 

- Primär kontakt och support för användare på de nordiska kontoren i deras mac-klienter. Supporten sker både på plats eller via mail, telefon och remote-verktyg.
- Administration och drift av Windowsservar 2008 R2 och 2012 samt ett fåtal Macmini-servrar.
- Felsöka, installera och konfigurera hårdvara och mjukvara på klientnivå.
- Inköp av hård- och mjukvara.
- Kontaktperson för leverantörer för bl.a. telefoni och kopiatorer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi tror att du om lockas av en bred roll där basen är IT-support. Dina dagar kommer som tidigare nämnt vara varierande då arbetar med allt från att patcha servrar, jobba med utvecklingen av det egna affärssystemet till bred ärendehantering - allt från hur man byter ringsignal på mobilen till en serverkrasch. Då MTAB är en arbetsplats där det är högt i tak där alla hjälps åt efterfrågas det en prestigelöshet.

Du kommer ingå i den administrativa avdelningen på MTAB där även ekonomi och HR ingår. Men, du kommer att ha löpande kontakt med externa IT-konsulter. Företaget har ett egenutvecklat affärssystem i Filemaker vars utveckling är outsourcat, där det även finns stora möjlighet att utvecklas som kravställare. 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har några års erfarenhet av IT-support, vill arbeta i macOS, kanske vill utvecklas mer inom serverdrift eller möjligtvis projektledning på sikt. Eftersom MTAB har dotterbolag i Norge, Finland och Danmark samt kunder i hela Europa är det ett krav att du är flytande i engelska i både tal och skrift.

Som person drivs du av att förenkla din arbetsvardag och att utveckla dig själv och IT-miljöer. Då MTAB lägger stor vikt vid struktur och dokumentation är detta en viktig egenskap för att lyckas i rollen. Vi ser även att du är en person med lika höga ambitioner som MTAB och att du vill fortsätta leda marknaden!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

CFD0951AC60248FAA5412B4C62E4CC82

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

IT-säkerhetsarkitekt Stockholm Atea
IT-drifttekniker Stockholm
Junior IT-tekniker till växande och familjärt företag Stockholm Xllnc advice recruitment AB
Supporttekniker till Sigma IT Stockholm Needo Recruitment
IoT Sales Specialist Stockholm Michael Page
IT-Konsult inom infrastruktur Stockholm Thalamus
Servicedesktekniker till QD Stockholm Needo Recruitment
2nd Line Support Specialist till QD Stockholm Needo Recruitment

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till