Jobbet Driven lagerarbetare sökes till Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven lagerarbetare sökes till Stockholm publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Järfälla

Arbetsbeskrivning


Är du en noggrann och flexibel person som dessutom gillar hands-on arbete i högt tempo? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba på lagret med upplock och packning av varor som skall ut till kunderna. Det kommer även ingå andra uppgifter så som t.ex inventering och kundmottagning. Du kommer bli tilledelad en handledare i form av en senior kollega samt få en upplärning för att lära dig hantera truckarna som du kommer använda i ditt dagliga arbete.

Om företaget
Vår kund är belägen i norra Stockholm och är ett av de ledande leverantörsföretag av reservdelar till entreprenadsbranschen. De har kontor på flera platser i Sverige samt utomlands. Du kommer ingå i en grupp bestående av 6 medarbetare. Mer information ges vid intervjutillfället.

Din profil
Skallkrav: - Svenska i tal och skrift Meriterande: - B- körkort - Truckkort - Erfarenhet från lagerjobb Vi söker dig som är noggrann och stresstålig. Du tycker om att arbeta självständigt men samtidigt är du en lagspelare som strävar mot gruppens gemensamma mål. Som person är du driven och har viljan att lära dig samt inställning att bli långvarig hos vår kund.

Om oss
Omfattning: Heltid, tillsvidare Placering: Stockholm, Järfälla Start: Omgående enligt överenskommelse Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Referens

20316

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till