Jobbet Driven lagerarbetare med truckkort till Söderort har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven lagerarbetare med truckkort till Söderort publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Haninge

Arbetsbeskrivning

Är du engagerad och söker heltidsjobb inom lagerarbete i Söderort? Vill du vara med och utvecklas i ett växande bolag? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning lagermedarbetare till ett lager i Österhaninge. I denna tjänst kommer du att arbeta med orderplock, orderpack, retur och reklamationer av varor. Du kommer delvis att vara stationerad vid ett löpande band, och emellanåt arbeta med inleverans med hjälp av truck. Vår kund stävar efter att kunna leverera hög kvalitet i arbetet samt att sätta beställaren i fokus, därmed krävs det att du är noggrann men samtidigt effektiv i ditt arbete.

Arbetstiderna för tjänsten går i två skift, där du ena veckan arbetar måndag till fredag 6-14, och andra veckan arbetar söndag till torsdag 14-22. Tjänsten beräknas att tillsättas omgående och du förväntas att kunna arbeta heltid även i sommar. Kunden befinner sig som ovan beskrivet i Österhaninge, i ett industriområde och därmed är det viktigt att du är flexibel att ta dig till och från arbetsplatsen både tidigt på morgonen samt sent på kvällen.

I denna rekrytering kommer vi att lägga storvikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som gärna föregår med ett gott exempel för dina kollegor. Du är prestigelös och flexibel i att prova nya saker och motiveras av att arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du kan förehålla dig till de regler och rutiner som kunden har, som exempelvis att passa tider. Du är en person som inkluderar samtliga i teamet och delar med dig av dina idéer och tankar.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd på StudentConsulting, men arbeta ute hos vår kund.

Detta söker vi:

• Du innehar truckkort A och B.
• Anmärkningsfritt belastningsregister, kontroll kommer att genomföras under rekryteringsprocessen.
• Godkänd gymnasieexamen.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i båda tal och skrift.
• Meriterande med körkort och egen bil, då du behöver ha lätt att ta dig till arbetsplatsen.

Passar ovanstående beskrivning in på dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53769

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till