Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driven kundrådgivare till Vattenfall i Trollhättan! jobb i Trollhättan på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driven kundrådgivare till Vattenfall i Trollhättan! på Poolia

Driven kundrådgivare till Vattenfall i Trollhättan!

Poolia Trollhättan, Västra Götalands län Heltid

Är du en riktigt fena på administration och kundservice? Vill du arbetat med ett drivet team hos Sveriges ledande energiföretag? Då har du hittat rätt! Vi på Poolia söker en kundrådgivare till Vattenfall i Trollhättan! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig till årsskiftet med god chans till förlängning. Sök tjänsten redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsadagen!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i fina lokaler hos Vattenfall i Trollhättan med härliga kollegor. Gruppen Nättjänster består av drygt 30 personer, som arbetar med olika administrativa uppgifter. De hanterar även felanmälan inom Eldistribution, vilket innebär dygnet-runt-bemanning. Dina arbetsuppgifter består av att;

Administration av kund-och anläggningsuppgifter.
Bemanna Vattenfalls felanmälansfunktion genom att svara kunder i telefon och på mail.
Uppdatera och säkerställa korrekt information i Vattenfalls system efter inrapportering från serviceentreprenör.
Hantera förfrågningar om ledningsanvisningar samt hantera åverkansärenden.

Vi finner det önskvärt om du är öppen för oregelbundna arbetstider då skiftgång kan förekomma eftersom verksamheten har öppet supporten 24/7.

Vem är du?
Vi söker dig med högt engagemang, egen drivkraft och vilja att hjälpa till. Gruppen jobbar både med externa och interna kunder vilket ställer krav på hög servicenivå. Du är strukturerad, ordningsam och drivande som person med ett teknikintresse. I övrigt ser vi att du har;

Fullständiga gymnasiebetyg.
Tidigare erfarenhet av administration, kundtjänst eller liknande.
Vana av att jobba i IT-system.
Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Har du erfarenhet av administrativa roller och/eller kundhantering sen tidigare så ser vi det som ett plus samt förståelse för elnät är meriterande.

Om verksamheten
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60905