Jobbet Driven Key Account Manager med IoT-intresse sökes till SEPAB! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driven Key Account Manager med IoT-intresse sökes till SEPAB! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sollentuna

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom försäljning och vill bli en del av ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter? Är du en utåtriktad person med ett stort intresse för IT och datakommunikation och vill ta ett nytt steg i karriären?

Information om uppdraget:

Sepab grundades 1982 och ingår sedan 2015 i den internationella industrikoncernen Indutrade AB, som med en decentraliserad struktur verkar genom drygt 200 dotterbolag och drygt 6000 anställda i 31 länder och fyra världsdelar. Sepab består i dag av 25 anställda och omsätter 50 miljoner.

Exypro, som är en del av Sepab, kopplar upp världen genom IoT. Detta smarta system gör det möjligt för kundern att följa och kontrollera enheter från en plats till en annan. På så sätt hjälper Sepab kunder att spara pengar och resurser, men också att bidra till en bättre värld. Deras teknologi går att använda till otroligt många olika saker.
Sepab har varit verksamma inom området sedan år 1999 och vi var bland annat först ut med ISA (intelligent stöd för anpassning av hastighet).

Just nu står Sepab inför ett teknikskifte och letar efter dig som vill vara med på deras utvecklingsresa. I rollen som KAM kommer du att ansvara och utveckla försäljningen av IoT/fleet management inom affärsområde Exypro. I rollen som Key Account Manager kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innefatta:

- Ansvara för försäljningen inom Exypro
- Driva utvecklingen av nya kunder samt utveckla befintliga kundrelationer
- Utveckla försäljningsintäkterna från nya och befintliga kunder med huvudfokus på att utveckla ny verksamhet med fokus på IoT/ Fleet-management-system
- Bygga och utveckla Exypro’s varumärke och representera företaget
- Ansvara för genomförandet av strategiska och operativa marknads- och försäljningsaktiviteter
- Hantera prognoser och pipelines med Sepabs CRM-verktyg

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Sepab med kontor beläget i Sollentuna. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen som Key Account Manager krävs det att du har säljerfarenhet samt tidigare arbetat med att upprätthålla kundrelationer. Vi ser att du har erfarenhet av försäljning av tjänster med tekniskt eller IT-innehåll samt har arbetat med nyckelkundsbearbetning, affärsförhandling samt avtal. Det är meriterande om du besitter en eftergymnasial utbildning inom arbetsområdet. Som person ska du ha ett systematiskt arbetssätt samt vara en uthållig och prestigelös person. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som inom team. Vidare är du en orädd person som drivs av försäljning och brinner för att utveckla affärer! Du är kommunikativ i tal och skrift i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Är det dig vi beskriver ovan? Sök då jobbet redan idag! Söker gör du enkelt genom att ladda upp CV och personligt brev på vår hemsida tillsammans med en motivering till varför just du är den vi söker! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45832

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till