Jobbet Driven jurist till Plana Juridiska har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven jurist till Plana Juridiska publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Täby

Arbetsbeskrivning

Plana Juridiska växer och söker nu ytterligare en jurist som vill arbeta med företagsrekonstruktioner, konkurser och allmän affärsjuridik. Har du några års erfarenhet och vill utvecklas inom dessa områden och arbeta nära klienten i en dynamisk organisation? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Du kommer att tillhöra ett team om sex jurister och även arbeta nära Plana Juridiskas företagsrekonstruktörer och paralegals. Arbetsuppgifterna består främst i juridisk handläggning, att göra rättsutredningar, ta fram beslutsunderlag, upprätta juridiska handlingar samt arbeta med rekonstruktionsplaner, offentliga ackord och borgenärsfrågor. I denna roll kommer du att ha nära klientkontakt och handlägga egna ärenden.

Din profil
Du har juristutbildning och ca 2-4 års erfarenhet inom affärsjuridik, exempelvis från revisionsbyrå eller bolag. Det är meriterande om du tidigare arbetat med debitering. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Som person är du självständig, proaktiv och initiativrik. Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo, strävar efter att effektivisera din tid och tilltalas möjligheten att påverka din lön genom provision. Vidare är du social och har god förmåga att samarbeta på alla nivåer i organisationen.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierad och utmanande roll på ett spännande bolag i tillväxtfas.

I denna process samarbetar Plana Juridiska med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se

Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Vi på Plana Juridiska är specialister på företagsrekonstruktioner, konkurser, likvidationer och turnarounds. Sedan starten har vi haft en stadig tillväxt. Plana Juridiska präglas av en dynamisk och prestigelös företagskultur. Hos oss arbetar drivna medarbetare som är proaktiva och gillar att tempot tidvis är högt. Vi sitter i ljusa lokaler i centrala Täby.

Sökord: obeståndsrätt, bolagsrätt, konkurser, skatterätt, processrätt, företagsrekonstruktioner


Referens

5FBDDF2806424E10AC3888730AF307E8

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till