Jobbet Driven innesäljare till Markaryd har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driven innesäljare till Markaryd publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Markaryd

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Företaget tillverkar produkter för att minska energianvändandet i våra hem. De är ett stabilt företag och jobbar nära sina kunder.  De är nu i en stor tillväxtfas och söker nya medarbetare till deras team. Företaget förespråkar gemenenskap och ni kommer tillsammans att bilda en härlig arbetsplats.

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter innebär att du ringer till icke befintliga kunder för att erbjuda de företagets tjänster. Din uppgift är att utveckla samarbetet och kunna möta kundernas behov på bästa sätt. Du är en viktig del av teamet då du utgör den första kontakten med kunden.  Du ger även teknisk support och svarar på leveranstider och registerar ordrar.

Bakgrund
Fullständig gymnasial utbildning med tekniskt intresse och god vana i Office-programmen. Meriterande är även tidigare arbetslivserfarenhet från kundtjänstarbete och sälj med teknisk inriktning. utbildning är meriterande men inte ett krav. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från försäljningsbranschen med goda resultat. Du är driven och brinner för kundservice. Vi ser gärna att du har en god förmåga att bygga kundrelationer samt att du ser arbetet som långsiktigt. Du är driven och engagemang samt tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är glad, social och är inte rädd för att utmana både dig själv och dina kollegor. Ett krav är goda kunskaper i det svenska språket.

Arbetstider
Dagtid. 8-17

Tjänstgöringsort
Markaryd

Tillträdesdag
Omgående

Information
Vi tillämpar ansökningar löpande och tjänstens kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor kontaktas Emilia Råvik, emilia.ravik@lernia.se

Ansökan sker via www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

46560

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till