Jobbet Driven finsk kundtjänstmedarbetare sökes till modeföretag i Borås! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driven finsk kundtjänstmedarbetare sökes till modeföretag i Borås! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Borås
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du en serviceinriktad och driven person som är ute efter en heltidstjänst?- Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Arbetsplatsen ligger i centrala Borås och du kommer att jobba i ett team tillsammans med andra kundtjänstmedarbetare med olika språkkompetens. Arbetstiden är förlagd på både dagtid, kvällar och helger, så du behöver vara flexibel med hur du kan jobba.

Dina arbetsuppgifter är kundtjänstarbete på finska främst via mejl, men även telefon kan förekomma.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund som konsult. Tjänsten är på heltid. Vi ser det långsiktigt och för rätt person så finns möjlighet till anställning hos kund. Lön enligt avtal. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Uppdraget startar 6 mars.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du talar flytande finska och även förstår svenska. Det är mycket meriterande om du även skriver flytande finska. Som person bör du gilla service och sätta kunden i fokus. Du är såväl noggrann som effektiv, gillar att jobba under viss tidspress och vågar ta för dig. Vi ser även att du som person är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. Du bör ha ett intresse för språk. Erfarenhet av kundtjänstarbete gärna inom textil och mode, är meriterande, men inget krav!
Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra ett skriftligt test på finska.
Vi kommer ha löpande intervjuer så tveka inte att söka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40935

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn003 - Borås).