Jobbet Driven förrådsman med start omgående har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven förrådsman med start omgående publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Lysekil

Arbetsbeskrivning

Är du en person med stor drivkraft och ordningssinne som vill ha ett spännande arbete med både praktiska och administrativa arbetsuppgifter? Vi söker dig som klarar av att ha många bollar i luften samtidigt då du kommer bli samordnare och ansvarig för hantering av förbrukningsmaterial och verktyg.  Du har en stor social kompetens och servicekänsla då du kommer arbeta som ”spindeln i nätet”. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder.


OM TJÄNSTEN

Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak att lämna ut verktyg och förbrukningsmaterial till anläggningsarbetarna och att se till att detta registreras i ett datasystem.  Arbetsuppgifterna består också av köpa in förbrukningsmaterial och verktyg. En god stresstålighet behövs då det blir långa dagar, samt goda kunskaper av att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och engelska är nödvändigt. Det är också viktigt med en hög servicekänsla då man har kontakt med leverantörer.

Det finns tillgång till boende på en närliggande camping som kunden har ordnat och traktamente utgår. 

Krav:

  • Körkort
  • God datavana
  • Goda engelska kunskaper

OM DIG

Som person är du utåtriktad, ordningsam och har skinn på näsan när det behövs. Du är en god lagkamrat samtidigt som du tar initiativ och eget ansvar. Du är driven och kan växla mellan olika arbetsuppgifter, ansvarsfull, noggrann och har god planeringsförmåga. OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Lysekil
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: V29 och pågår till ca V45
  • Anställningsform: Visstid


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare: Ida Hansson - ida.hansson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

80883

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till