Jobbet Driven företagssäljare sökes till Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driven företagssäljare sökes till Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Stockholm
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en självgående, mycket driven och hårt arbetande säljare som vill äga ditt eget bolag och ha möjlighet att tjäna mycket pengar? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting samarbetar just nu med Videotechs säljorganisation och söker efter nästa stora säljstjärna. Videotech specialiserar sig på säkerhetslösningar/alarmering av byggarbetsplatser och har haft mycket stor framgång i bland annat Västra Götaland. Anledningen till detta är att produkten är helt branschunik och skräddarsydd för att möta exakt det behov samt flexibilitet som företagets kunder inom byggbranschen efterfrågar. Företaget samarbetar idag med alla dem största byggföretagen och har mycket goda referenser ifrån samtliga (se länk: http://videotech.se/broschyr.pdf sida 4-5). Videotech har påbörjat sin etablering i Stockholm och söker nu ytterligare en säljare!

Hos Videotechs säljorganisation kommer du gå in i rollen som partnersäljare. Detta innebär att Du äger din egen omsättning och ditt eget bolag, helt utan investeringskostnad. Företaget kommer att förse dig med allt nödvändigt material såsom utbildning, profilkläder, säljmaterial, broschyrer, visitkort, demoväska, tillgång till system för att komma åt potentiella kunder m.m. Videotech har även ett upplägg där man får den hjälp som behövs för att starta företag.

Din omsättning är beroende av hur många avtal i månaden som du tecknar. Med rätt säljare och inställning ligger beräknad förtjänst på mellan 75 000 - 100 000 kronor i månaden som ny säljare. Efter 6 månader är beräknad förtjänst över 100 000 i månaden. Företaget garanterar en 1-3 månaders startersättning som diskuteras vid etablering, för att underlätta vid utbildning etc.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Det är önskvärt att du kan tillträda tjänsten i september.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:

- Minst 3 års erfarenhet av försäljning B2B.
- God vana att hantera företagskunder
- Ett starkt driv och vilja att arbeta hårt
- Körkort och tillgång till bil

Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43186

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Group Manager for Hardware Södertälje Scania
Global Åtdragningstekniker Södertälje Scania
Controller till OPR-Finance Stockholm SJR AB
Service Delivery Manager Stockholm Atea
Java Developer Stockholm Pearson Frank
Serviceelektriker till De2 Elektriska – Direktrekrytering Stockholm MTX Rekrytering & Bemanning AB
Dynamics AX developer Stockholm Nigel Frank International
Måltidsbiträde till Rösjöskolan Stockholm Sollentuna Kommun
Projektadministratör inom ekonomi Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Bolagsjurist till Sveriges Export och Investeringsråd Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till