Jobbet Driven Fältsäljare på deltid sökes omgående till Lindt i Östersund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven Fältsäljare på deltid sökes omgående till Lindt i Östersund! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Östersund

Arbetsbeskrivning

Är du en uttåtriktad person som brinner för att bygga upp kundrelationer? Har du tidigare erfarenhet inom försäljning samt dagligvaruhandeln? Här erbjuds en roll där du har möjlighet att få vara del av ett spännande bolag i sin tillväxtresa!

Information om uppdraget:

Sedan 1845 har Lindt förtrollat chokladälskare över hela världen. Under de 170 år som Lindt har funnits har företaget tillverkat choklad och chokladrelaterade produkter, inget annat. Generationer av engagerade, fantasifyllda och uppfinningsrika medarbetare har byggt företaget till vad det är idag: ”The world’s leading producer of premium chocolate”. I Norden har Lindt under de senaste 10 åren lyckats förändra chokladmarknaden fundamentalt. I Sverige har Lindt utvecklats från att ha varit en nischaktör, till att bli den näst största leverantören inom chokladkakor och praliner. I övriga norden är Lindt ett av de snabbast växande chokladföretagen. De som arbetar på Lindt är stolta över deras varumärke och anser att Lindt är den klarast lysande stjärnan inom kategorin premiumchoklad. Läs gärna mer på www.lindt.se.

För vår kund Lindts räkning söker vi nu en vass och driven fältsäljare som kommer stötta ordinarie säljare. Här kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att jobba med försäljning mot dagligvaruhandeln i Östersund med omnejd. I rollen kommer du arbeta aktivt med att säkerställa att Lindts produkter är välexponerade. Du kommer arbeta med väl bearbetade kunder med gott anseende till Lindt. Tjänsten innebär att du arbetar genomgripande och aktivt för att nå uppsatta mål och i samråd med butikerna utveckla affären med Lindts synlighet och försäljning i centrum. Din arbetsplats är på fältet med kunder i Östersund med omnejd.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar, med kontorstider. Tjänsten är på deltid och där du kommer vara konsult via oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund Lindt. Du bör kunna arbeta cirka 2 heldagar i veckan vid sidan av studier eller annat arbete. Tjänsten inleds med upplärning tillsammans med ordinarie säljare och löper minst till årsskiftet med chans till förlängning för rätt person. Start sker snarast och önskvärt att du kan tillträda redan under slutet av september.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett naturligt driv och ett stort engagemang för allt du tar dig för. Du har ett intresse för relationsskapande försäljning och gillar att arbeta efter uppsatta mål. Tidigare erfarenhet av försäljning är ett krav och arbete inom dagligvaruhandeln ses som meriterande. Vidare ser du detta som en stor möjlighet att vidga din säljarkarriär och att utvecklas i din roll som fältsäljare. Som person är du ödmjuk samt utåtriktad som motivera av sociala sammanhang. Rollen kräver att du har B-körkort. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: Account Manager, B-chaufför, Utesäljare, Försäljning, Säljare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54827

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till