Jobbet Driven fältprojektör sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven fältprojektör sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Är du en driven och strukturerad person som har vana av att arbeta praktiskt med fiber? Vill du få möjligheten att arbeta på ett stort välkänt företag i Karlstad? Perfekt, sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Vår kund arbetar på konsultbasis med utbyggnad av fibernät i Sverige på uppdrag från beställare. Som fältprojektör kommer du arbeta med fältprojektering. Det kan vara så att du utgår ifrån en grovprojektering, åker sedan ut på fält för att uppskatta vilken schaktmetod som ska användas, ta reda på vart man ska gräva för att lägga fibern och gör eventuella korrigeringar på den ursprungliga projekteringskartan. Du kommer arbeta mot en kund i Kristinehamn så du måste vara beredd på att det ingår resor i arbetet.

Om företaget
Vår kund är ett ledande teknikkonsultföretag med verksamhet och kunder i hela världen. Företaget erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och i utvecklingen av produkter och IT- system. Den aktuella avdelningen är idag sex personer, det är fiberprojektörer och projektledare.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är driven, har god kommunikativ förmåga samt har en vilja att utvecklas. Du ska ha ett professionellt agerande, både internt på företaget samt externt mot kunder. Skallkrav: - Minst 6 månaders erfarenhet av praktiskt arbete med fiber, tex. Grävgubbe/ fibertekniker/ maskinist - Gymnasial utbildning - Körkort - Svenska i tal och skrift - Datavana Meriterande: - Goda kunskaper i Officepaketet - CAD kunskaper

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse Ort: Karlstad Arbetstider: 8-17

Referens

20079

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till