Jobbet Driven ekonomiassistent till Smarteyes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven ekonomiassistent till Smarteyes publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad Ekonom? Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi? Har du god datorvana, är noggrann och effektiv? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker en driven ekonomiassistent till Smarteyes ekonomienhet i Göteborg. Tjänsten är ett vikariat under ett halvår med start i mitten av februari, 2020. Du kommer vara en del av ett engagerat och kunnigt team där du har en viktig roll som svarar till både ekonomiansvarig för den svenska verksamheten och till CFO för samtliga länder. Ditt huvudsakliga ansvar är bankavstämningar och kundreskontra för det svenska bolaget. I rollen ingår mycket kommunikation med både interna och externa kontakter vilket ställer krav på social förmåga och servicekänsla.

I din roll kommer du vidare ansvara för:
- Avstämningar och bokningar av banken
- Administration, bevakning, hantering och avstämningar av kundreskontra
- Kontoavstämningar och registrering av bokföringstransaktioner i samband med månadsbokslut
- Interna och externa kontakter med butiker och kunder
- Avtalshantering
- Ad hoc ekonomirelaterade arbetsuppgifter
- Back-up och avlastning vid arbetstoppar för arbetsuppgifter relaterade till leverantörsreskontran

Detta söker vi:

Till tjänsten som ekonomiassistent söker vi dig med en relevant ekonomisk utbildning med minst två års erfarenhet av likvärdigt arbete. Vidare har du god datavana och kan lätt sätta dig in i nya system.

Som person tror vi att du är noggrann och rutinskapande i arbetet samtidigt som du är flitig och effektiv. Det är viktigt att du är självständig i din roll som ekonomiassistent och snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du räds inte förändringar och gillar att arbeta i en dynamisk miljö. Vi ser att du är handlingskraftig och har förmågan att vara flexibel. Du har god förmåga att se helheten i arbetsprocesser samt har ett verksamhetsintresse där du lätt kan se kopplingen mellan verksamhet och siffor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad, noggrann och driven. Du tycker om att arbeta självständigt och klarar av ett högt tempo när det krävs. Vidare är du en person som är duktig på att samarbeta och är plikttrogen, du har nära till skratt och bidrar till en positiv anda på arbetsplatsen.

Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift och du har goda kunskaper i engelska. Vidare arbetar du obehindrat i Excel. Affärssystemet som används idag är Navision/Business Central och Medius XI, har du erfarenhet av dessa är detta meriterande.

Du erbjuds
Du kommer erbjudas en bred, omväxlande roll inom ekonomi på ett ungt och dynamiskt svenskt företag som präglas av nytänkande och socialt ansvarstagande. Detta gör att det kan finnas möjligheter för fortsatt utveckling inom Smarteyes. Vidare blir du en del av ett glatt team i en öppen och prestigelös arbetsmiljö där man jobbar mot gemensamma mål. Smarteyes sitter i trevliga lokaler på Östra Hamngatan, mitt i centrala Göteborg.

I denna rekrytering samarbetar vi med Student Consulting, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Palmgren via mail: Frida.palmgren@studentconsulting.com. Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag.

Om arbetsgivaren:

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor. Vi expanderar ständigt och har butiker även i Danmark och Tyskland. Smarteyes har idag ca 90 butiker och omsätter ca 650 Mkr.

Vi är övertygade om att vår ambition att vara nytänkande, att alltid ligga steget före våra branschkollegor och att erbjuda varje kund ett personligt och professionellt bemötande är en nyckel till vår framgång. Att vi dessutom har en tydlig affärsidé och lever i ett värderingstyrt företag förenklar alla medarbetares dagliga arbete.

Våra värderingar: Vi gör det enkelt, Vi visar omtanke, Vi tror på förändring

Smarteyes erbjuder dig en arbetsplats där eget initiativ, delaktighet, utveckling och samarbete med engagerade kollegor är en del av det dagliga arbetet. Hos Smarteyes är medarbetaren vår viktigaste tillgång och Smarteyes har fyra år i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser av organisationen Great place to work. Att vi dessutom ständigt växer och att vår framtid ligger i våra egna händer gör att tjänsten är extra spännande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51971

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till