Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driven Ekonomiassistent sökes till Semantix! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driven Ekonomiassistent sökes till Semantix! på StudentConsulting

Driven Ekonomiassistent sökes till Semantix!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du en serviceinriktad och prestigelös person med ett brinnande intresse för ekonomi? Vill du bli del av ett engagerat team inom nordens ledande språkföretag? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Semantix är ledande inom språkteknologi och intelligenta språktjänster i Norden och erbjuder lösningar inom översättning, tolkning och språkutbildning. Semantix har drygt 350 medarbetare på 11 kontor i Sverige, Finland, Norge,Danmark, Spanien, Kroatien och Kina och ett nätverk av cirka 7000 språkspecialister. Semantix arbetar utifrån värderingarna ”together as one, we create value and drive progress” och ledordet SHINE - Självgående, Hjälpsam, Inkluderande, Nyfiken och Entreprenöriell - genomsyrar organisationen.

För vår kunds räkning söker vi just nu en Ekonomiassistent. Rollen är reskontrainriktad med fokus på leverantörsfakturor men innefattar även kravhantering, in- och utbetalningar samt bankavstämning. Du blir del av ett team på elva personer och du får insyn i arbetet från ax till limpa på en ekonomiavdelning. Ekonomiassistenterna är avdelningens främsta ansikte utåt och en stor del av det dagliga arbetet går ut på att hjälpa kunder och leverantörer likväl som kollegor runt om i organisationen med ekonomi- och systemrelaterade frågor. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta följande:

•Support till leverantörer och kunder, så väl externa som interna
•Bevaka samtliga gemensamma mailinkorgar i Outlook
•Besvara inkommande samtal på telefonslingan
•Hantera underleverantörsfakturor; avstämning och bokföring
•Hantera omkostnadsfakturor; kontering, attestcirkulation och bokföring
•Kundfakturering; koppling till produktionssystem och fakturadistributör samt bokföring
•Kravhantering; påminnelser och inkasso
•Kundinbetalningar och leverantörsbetalningar
•Kontoavstämningar kopplande till reskontra och bank
•Medverka i systemutveckling och testning
•Assistera bolagsekonomerna i mån av tid

Tjänsten är ett föräldrar vikariat på heltid där du anställs direkt av Semantix och förväntas pågå cirka ett år framåt med start i november 2021. Du kommer arbeta hos vår kund med kontor i trivsamma lokaler i Garnisonen på Linnégatan i Stockholm. På grund av rådande omständigheter sker dock större delen av arbetet på distans. För bästa möjliga uppstart inleds rollen med en introduktion i ditt arbete. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [ Email address blocked ] .

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet av likande arbetsuppgifter sedan tidigare, gärna i ekonomisystemet Microsoft Dynamics NAV, Readsoft eller ExFlow. Har du arbetat gentemot danska bolag samt med danska betalningar är även detta ett plus. Vi ser gärna att du har arbetat med service sedan tidigare och därmed har god vana att handskas med kunder och leverantörer. Vi vill att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska och inte ser det som en svårighet att kommunicera med kunder och leverantörer från alla nordiska länder.

För att trivas i rollen som ekonomiassistent krävs att du är snabblärd, självgående, gillar omväxling och snabba vändningar samt är serviceinriktad. Du är prestigelös och har inget emot att hjälpa till där det behövs. Du kommunicerar på ett tydligt och trevligt sätt både i tal och i skrift och har ett positivt förhållningssätt till din omgivning.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag. Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59660