Jobbet Driven Diagnosingenjör sökes till internationellt företag. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven Diagnosingenjör sökes till internationellt företag. publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du en utbildning inom fordons-el och ett stort intresse för el-problem samt fordon? Då kan det vara just dig vi söker! Ta chansen att få arbeta tillsammans med kollegor som brinner för samma sak!

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Diagnosingenjör har en problemlösande karaktär och arbetar mycket med felsökningar. Du kommer tillsammans med uppdragsgivare att utveckla elektriska felsökningsmetoder och säkerställa att de i nästa led får rätt förutsättningar för effektiva reparationer samt åtgärder av fel. I rollen som Diagnosingenjör kommer du att främst arbeta i datormiljö men ibland också direkt på olika fordon. Du kommer att komma i kontakt med el-scheman, sammanställa information och beskriva fordonets olika system. Det är också välkommet att du i din roll kommer med egna förbättringsförslag och idéer då det är viktigt att ni tillsammans strävar efter att bli bättre.

Om företaget
Vår kund arbetar med ingenjörstjänster och produktinformation. Företaget har ca 3000 medarbetare globalt över världen. Dom arbetar med att kombinera teknik, användbarhet och design på nya sätt genom bland annat kreativa koncept, produktionssystem och digitala informationslösningar. Deras största fokus ligger alltid på slutanvändaren då det är användarupplevelsen som är det riktiga beviset på kvalitet.

Din profil
Vi söker efter dig som är intresserad av ett nytt äventyr i en roll där du kommer få vara med och forma det dagliga arbetet utefter en ram som fungerar för dig. Vi ser att du har ett stort intresse för fordonsel och satsar på en framtid med arbetsuppgifter som berör området el. Den största vikten ligger vid personligheten och inte vid erfarenhet och lång utbildning även om det är meriterande med en relevant ingenjörsutbildning. Du som person är driven, vågar ta för dig och trivs i en miljö där utmaningar är en del av vardagen. Skallkrav - Gymnasieutbildning med inriktning mot fordon/el - Engelska i tal och skrift - Fordonsintresse Meriterande - Ingenjörsutbildning inom elektronik, mekatronik, maskin eller likvärdigt - Erfarenhet av att ha arbetat med BUS-felsökning - Erfarenhet av el-scheman Då vår kund strävar efter att vara en jämställd arbetsgivare ser vi gärna kvinnliga sökande, men avråder ej dig som man att söka.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid Placering: Göteborg men finns också möjlighet att arbeta frånTrollhättan Start: Omgående eller enligt överenskommelse Urval sker löpande, ansök redan idag!

Referens

21050

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till