Jobbet Driven controller till Ikano Bostad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven controller till Ikano Bostad publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Sundbyberg

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i gruppen för affärsstöd inom Ikano Bostad med fokus på enheten Bostadsutveckling (utveckling av nya bostadsrätter och hyresrätter). Tjänsten inriktar sig på controlling samt redovisningsstöd i projektens tidiga skede. Vid din sida kommer du att ha seniora Business Controllers.


Dina arbetsuppgifter kommer bl a vara att:


• delta i boksluts- och avstämningsarbete
• delta i budget och prognosarbete
• tillsammans med seniora Business controllers stötta i projekten
• löpande arbetsuppgifter inom controlling, redovisning samt moms och skatt
• vara bollplank i ekonomifrågor och ekonomiuppföljning

Vem är du?

Du är civilekonom eller motsvarande med ca ett till tre års erfarenhet av redovisning eller controlling, och gärna erfarenhet från arbete inom fastigheter eller bostadsrättsföreningar. Vi ser att du behärskar Officepaketet väl, med tonvikt på Excel. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska.

Som person är du organiserad, noggrann och utvecklingsorienterad. Du har ett analytiskt intresse, är prestigelös och är beredd att hjälpa till där det behövs. Förändringsarbete är något du tycker är positivt och har en naturlig nyfikenhet för det nya.

Ikano Bostad vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökanden som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. För oss är dina personliga egenskaper viktiga.

Vi erbjuder

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!


Detta är ett vikariat i ca ett år. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström, malin.sjostrom@jurek.se.
Varmt välkommen med din ansökan via Jureks hemsida www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om Ikano Bostad
Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Sökord: Controller, Redovisning, Redovisningsekonom, Redovisningskonsult, Redovisningsassistent, Business Controller, Financial Controller, Fastighet, Fastighetsbranschen, Brf, Bostadsrättsföreningar, Bostadsutveckling, Excel.


Referens

F571D9ED77FE402A8F4EB41BCB75E5B0

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till