Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driven BID-koordinator till vår nordiska försäljningsorganisation jobb i Luleå på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driven BID-koordinator till vår nordiska försäljningsorganisation på StudentConsulting

Driven BID-koordinator till vår nordiska försäljningsorganisation

StudentConsulting Luleå, Norrbottens län Heltid
Vill du arbeta med komplex tjänsteförsäljning.? Vi söker en koordinator till vår upphandlingsenhet (BID) med skärpa, noggrannhet, administrativ förmåga och en vilja att skapa resultat och utvecklas i vår nordiska försäljningsorganisation!

Information om uppdraget:

Som BID-koordinator arbetar du med att analysera och projektleda samtidigt som du tar fram, utvecklar och anpassar våra anbud för att vinna fler upphandlingar och strategiska affärer. Detta gör du under ledning och stöttning av vår Nordic Bid Manager och rollen fungerar som spindeln i nätet där du dagligen har kontakt med interna medarbetare på alla nivåer.

Implementering av nya kundavtal är ett återkommande inslag i din roll så även uppföljning av befintliga avtal vilket bidrar till att StudentConsulting har branschens nöjdaste kunder! Du kommer dessutom att löpande jobba med affärsanalys, utvecklingsprojekt, administration och stöd till våra kollegor inom den nordiska försäljningsorganisationen.

Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Luleå. Tjänsten är på heltid med arbetstider, främst under kontorstid.

Du erbjuds en roll med inblick i komplex tjänsteförsäljning på hög nivå och du kommer snabbt skaffa dig kunskap och erfarenhet av hela kundresan och försäljningsprocessen. Vi är ett ungt bolag, trots våra drygt 20 år i branschen där det finns goda utvecklingsmöjligheter internt. Genom uppföljningssamtal som sker månadsvis skapar vi individuella utvecklings- och utbildningsplaner, för att du ska maximera din potential under din karriär på StudentConsulting.

Detta söker vi:

Din bakgrund ser vi innehåller en akademisk eftergymnasial examen (gärna inom ekonomi, juridik, försäljning) alternativt en eftergymnasial utbildning mot inköp/upphandling. Har du jobbat med upphandling alternativt administrativa arbetsuppgifter tidigare är detta meriterande. Viktigt är att du ser dig som en person som är noggrann och har känsla för detaljer. Då arbetet stundtals innebär många olika typer av arbetsmoment med olika deadlines så är en strukturell förmåga viktigt. Goda erfarenheter inom Office och i synnerhet av Excel och Word ser vi som en självklarhet för att dina löpande arbetsuppgifter ska löpa på enkelt. Men viktigast är dina personliga egenskaper; engagemang, samarbetsförmåga och vilja att utvecklas.

Är du redo att bli en betydelsefull kollega till vårt team och bidra till vår framgångssaga?
Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!

För frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Nathalie Nydahl på mail: [ Email address blocked ]

Sökord: upphandlare, inköp, BID-koordinator

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Driven BID-koordinator till vår nordiska försäljningsorganisation
StudentConsulting Luleå Heltid
Driven BID-koordinator till vår nordiska försäljningsorganisation
StudentConsulting Stockholm Heltidsanställd
Nordic Bid Manager till StudentConsulting
StudentConsulting Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58493