Jobbet Driven B2B-säljare sökes för välbetalt jobb hos Bredband2! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driven B2B-säljare sökes för välbetalt jobb hos Bredband2! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av företagsförsäljning? Vill du växa och utvecklas inom ett framgångsrikt företag? Anta utmaningen och gör en karriärsresa inom Bredband2!

Information om uppdraget:

I tjänsten arbetar du i ett mindre team med fokus på försäljning till företag. Du kommer att arbeta med utgående samtal och premieras för dina resultat. Du har en fast grundlön på ca 19500/månad, men också en bra provision som tillkommer baserat på dina resultat. Bredband2 erbjuder bra utvecklingsmöjligheter och vill hitta långsiktiga medarbetare.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är kontorstider. Bredband2 ligger i centrala Malmö med goda möjligheter till pendling. Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund, men med avsikt att inom snar framtid bli en del av företaget. Anställningen startar under februari månad så sök tjänsten redan idag. Ta chansen och ingå i framgångsrikt team och bygg vidare på din karriär.

Detta söker vi:

För att trivas och lyckas i tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning mot företag. Du söker nu nästa steg och vill hitta din framtida arbetsgivare. Som person är du engagerad, fokuserad och motiveras av att nå uppsatta mål. Du är en teamspelare och sprider en god stämning i ditt team. Om du har erfarenhet av bredbandstjänster eller teknisk kompetens är det mycket meriterande för tjänsten. Viktigast är dina personliga egenskaper och därför ska du söka tjänsten om du tror att du är rätt person!

På Bredband2 kommer du att vara en del av ett ungt och dynamiskt företag.
Man ställer höga krav på sina medarbetare vad gäller engagemang och
drivkraft. I gengäld får du möjlighet att arbeta med ett växande varumärke i
trevlig miljö, i moderna kontorslokaler i centrala Malmö. Du kommer in
i ett bolag i medvind där du har möjlighet att påverka både din egen och ditt
företags utveckling.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40938

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn011 - Malmö).