Jobbet Driven Assistent till Polygon Group har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven Assistent till Polygon Group publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning
Som Assistent på Polygon Group stöttar du, tillsammans med en kollega, VD och ledningsgrupp med kvalificerad administrativ support. I denna roll kommer fokus vara att:

  • Skapa, korrekturläsa och faktagranska presentationsmaterial i PowerPoint
  • Uppdatera VD med material inför presentationer, styrelsemöten etc.
  • Förbereda korrespondens och mötesagendor samt föra protokoll
  • Skapa prioriteringsordning för VD och ledningsgrupp

Du kommer även att hantera sedvanliga assistentuppgifter som planering och koordinering av kalendrar, möten och resor. Du och din kollega kommer att ha det övergripande ansvaret över kontoret och vara delaktiga i att planera och genomföra interna evenemang och aktiviteter. I rollen ingår också lättare ekonomisk administration som kvittoredovisning och reseräkningar.

Din profil
Vi söker dig som har något års erfarenhet av en assisterande roll och en stark vilja att utvecklas alternativt dig som har en bakgrund från konsultbranschen. Du är van att arbeta mot deadlines och trivs i ett högt tempo! Vidare tror vi att du:

  • Är organiserad och strukturerad samt har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och arbeta med flera projekt parallellt
  • Är en lösningsorienterad person som tänker själv och agerar snabbt utan att missa viktiga detaljer
  • Är lyhörd, samarbetsvillig och har en god kommunikativ förmåga
  • Har en positiv inställning och gillar att ge service

Polygon är en internationell organisation och ledningsgruppen består av flera olika nationaliteter - det är därför av största vikt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Talar du även tyska ser vi det som meriterande. Vidare söker vi dig som har mycket goda kunskaper i Office-paketet, med fokus på PowerPoint.

Du erbjuds
Vill du vara en del av en internationell organisation där du kommer att få en stor inblick i verksamheten och bidra med högkvalitativ service? Trivs du i ett socialt och öppet arbetsklimat? Då kan denna tjänst vara helt rätt för dig!

Detta är en tillsvidaretjänst på del- eller heltid (60–100 %), med sex månaders provanställning. Du kommer att vara placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Polygon Group med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

Om verksamheten
Polygon is a Global Expert and the European market leader in Property Damage Control. On 3 continents and in 14 countries, our 4.300 specialists prevent, control and mitigate the effects of water, fire and climate. Our innovative and tailor-made solutions combine people, knowledge and technology for a wide range of customer segments.

Sökord: VD-assistent, Executive Assistant, Assistant, Chefsassistent, Service, Administration, Administratör, Executive PA, Personal Assistant, PA, Office Manager, Coordinator, Management Assistant, Administrativ assistant.


Referens

062E71D73BFF4EC6941A39501789F8D5

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till