Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driven Applikationsspecialist/teknisk supportmedarbetare till familjärt företag i Täby! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driven Applikationsspecialist/teknisk supportmedarbetare till familjärt företag i Täby! på Academic Work

Driven Applikationsspecialist/teknisk supportmedarbetare till familjärt företag i Täby!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du ett stort intresse för IT och vill ha ett utvecklande och utmanade jobb där ingen dag är den andra lik? Trivs du med frihet under ansvar och har ett brett teknikintresse? Som applikationsspecialist/teknisk support på OptoSweden kommer du hantera inkommande ärenden och agera spindeln i nätet och ha många kontaktytor både internt och externt.


Om tjänsten
Academic Work söker för OptoSwedens räkning en teknisk support till deras kontor i Täby. Du kommer att arbeta på ett familjärt företag som är väl etablerat på marknaden och hela tiden arbetar för att ligga i framkant i takt med utvecklingen, bland ett 20-tal kollegor i nyinflyttade fräscha lokaler i Täby. Du kommer i rollen arbeta nära alla roller på bolaget, däribland supportmedarbetarna, VD, säljare och applikationstekniker. Ditt närmsta team kommer bestå av tre personer, men du kommer arbeta mot hela utvecklingsavdelningen som i dagsläget består av 15 personer.

OptoSweden är ett företag som förenklar all hantering av företags data och information. De hjälper både stora som små företag med att bland annat effektivisera, digitalisera och automatisera dokumentflöden vilket kan handla om allt från fakturor, avtal, digital arkivering och fraktsedlar av såväl stora som små volymer.

Du erbjuds

* En arbetsplats med ambitioner att växa och en möjlighet att vara med och påverka
* Trevliga och hjälpsamma kollegor
* Frihet under ansvar

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter
Som applikationsspecialist/teknisk support på OptoSweden kommer du supportera i stort som smått, bland stora som såväl små kunder. Tjänsten är lämplig för dig som agerar proaktivt och som drivs av ständig utveckling. Du kommer ha kontakt med alltifrån mindre bolag till större myndigheter.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera i svårighetsgrad och tidsomfång. Arbetet innebär goda utvecklingsmöjligheter, vilket påvisas av att den nuvarande applikationsspecialist/teknisk support har avancerat inom sitt ansvarsområde och nu jobbar med applikationsutveckling. Det innebär att OptoSweden nu behöver förstärka sitt team för att kunna ge sina kunder bästa service.

Mer specifikt kommer du att:

* Hantera inkommande ärenden från OptoSwedens ärende-administratörer
* Uppdatera och hantera ärenden i ärendehanteringssystemet SuperOffice
* Felsökningar i olika miljöer, främst i MSSQL server, IIS, filsystem, Windows server, Linux Ubuntu samt deras egen CrossState-plattform.

Vi söker dig som

* Har grundläggande förståelse för hur HTTP-baserade XML/JSON-baserade API:er fungerar
* Bekant med verktyg som till exempel Postman eller Fiddler
* Har grundläggande förståelse i SQL Server
* Har grundläggande förståelse i Windows servermiljö
* Har grundläggande förståelse med felsökningar
* Har grundläggande förståelse inom scripting (bash/tcl/powershell)
* Har en god systemförståelse och datorvana
* Talar och skriver flytande på svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet

Vidare är det meriterande om du som söker:
* Har några års erfarenhet av att arbeta med IT support eller inom liknande tjänster som exempelvis testrelaterade roller
* Har erfarenhet av kubernetes
* Har utfört och tillviss del drivit egna projekt i tidigare arbetsroll

Som person är du:

* Problemlösande
* Ansvarstagande
* Noggrann
* Strukturerad

Du trivs i en koordinerande roll och är inte rädd för att ha många arbetsuppgifter igång parallellt, du vill vara med och bidra till att driva OptoSwedens supportfunktion framåt.

Övrig information

* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
* Placering: Täby, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OptoSwedens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
OptoSweden är ett av Nordens främsta experter på att hjälpa företag att optimera sina arbetsflöden och manuella processer av dokument. De har funnits i över 20 år och erbjuder produkter och tjänster inom bland annat dokumenthantering, orderhantering, fakturahantering, skanning, arkivering och molntjänster.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059348-SE