Jobbet Driven akustiker eller byggingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driven akustiker eller byggingenjör publicerad av RISE Research Institutes of Sweden

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning

RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 700 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test - och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se. Division Samhällsbyggnad kombinerar helhetssyn och spetskompetens inom områden som byggd miljö, resurseffektivisering, funktion och konstruktion, infrastrukturlösningar och stadsutveckling.


Vi söker en driven akustiker eller byggingenjör
Placering Borås

  • Brinner du för hållbar utveckling?
  • Tycker du om som vi att tillämpad forskning, och hur den påverkar alla delar i näringslivet och samhället i stort, är otroligt spännande?
  • Är du intresserad av vad ljud och vibrationsmiljön innebär för människors hälsa och komfort?
  • Är du snabb på att sätta dig in i nya teknik- och forskningsområden och förstå hur de kan samverka med affärsverksamheten för att skapa ännu mer kundnytta?
  • Vill du hjälpa svensk industri att bibehålla och stärka sin konkurrenskraft, såväl nationellt som internationellt?


Om rollen


RISE och sektionen Ljud och Vibration fortsätter att utveckla verksamheten inom byggakustik. Vi arbetar med att stödja samhälle och industri genom att vara del i att ta fram underlag, lösningar, system och produkter. Våra kunder återfinns inom flera industrisegment Sektionen har en stor samlad teknisk kompetens vad gäller forskning, provning i labb och fält, utbildning och kvalitetssäkring.

Som kollega till oss kommer du främst att jobba med att skapa nya projekt och att bygga goda relationer med våra kunder och forskningspartners och just nu har vi många spännande projekt på gång där vi behöver din hjälp.

Vi tror att några av dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara provning av akustikegenskaper på byggkonstruktioner i laboratorium, funktionskontroller av akustisk prestanda på byggplats eller i existerande byggnad, genom provning eller besiktning, samt mätning av installationsbuller och maskiner. Du kommer arbeta med ljud och vibrationer i uppdrag i nära samarbete med industrin och samhälle. Arbetet ger spännande möjligheter för deltagande i både nationella och internationella projekt.


Vem är du?


Vi tror att för att bli framgångsrik hos oss så drivs du av utmaningar, är nyfiken på framtiden och vill göra skillnad. RISE erbjuder en arbetsplats där du har stora möjligheter att själv påverka vad du vill jobba med och hur du vill utvecklas.

Vi tror att du som söker är ingenjör och intresserad av akustik, är teknisk lagd samt gediget intresserad av produktutveckling. Du vill bygga kundkontakter och är ansvarsfull, utvecklingsbenägen, klarar att hantera flera uppgifter samtidigt, flexibel såväl som beslutsam och strukturerad. Erfarenhet inom byggsektorn och intresse för akustik är meriterande. B-körkort och möjlighet att resa är ett krav samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef Jan Almqvist tel 010-516 54 60. Våra fackliga representanter är Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61, Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21
Vi vill ha din ansökan senast den 22 oktober 2018.


Akustiker, byggingenjör, Samhällsbyggnad, Ljud och vibration, RISE, Borås

Referens

1062/823

Om företaget

RISE Research Institutes of Sweden

RISE är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 300 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till