Jobbet Driven Administratör till DAM/WEBB-projekt sökes till kort uppdrag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven Administratör till DAM/WEBB-projekt sökes till kort uppdrag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en vass administratör med erfarenhet av att ha arbetat i DAM- eller PIM-system? Har du en känsla för färg och form och är bekväm med Photoshop som verktyg? Då kan vi ha ett uppdrag för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning, ett internationellt kosmetikföretag med kontor i Malmö, söker vi nu en administratör för ett kortare uppdrag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med Digital Assets Management, att exportera bilder & material från en existerande bildserver till ett DAM-system samt rambyggnad i det nya systemet. Du kommer även att arbeta med webbadministration, att överföra information till den nya hemsidan samt att förse den med nytt innehåll, bild och text. Utöver att arbeta i olika system och med företagets hemsida kommer Photoshop att vara ett av dina främsta verktyg.

Anställningen avser ett tidsbegränsat projekt som förväntas pågå cirka 1,5 - 2 månader, med start i slutet av juli. Arbetstiderna är förlagda till vardagar sedvanlig kontorstid och omfattningen är på heltid. I tjänsten kommer du vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med olika CMS-system och är en bekväm användare av Photoshop. Erfarenhet av att arbeta i projektform är meriterande. Då vår kund är ett internationellt företag är det ett krav att du har flytande kunskaper i både svenska och engelska, särskilt i skrift.

Som person är du driven, har du ett strukturerad sinne med god prioriteringsförmåga. Du är orädd att anta dig an nya problem på egen hand och har ett bra lösningstänk. Vidare ser vi gärna att du är kreativ och har öga för detaljer. Vi ser det som en självklarhet att du har ett brinnande intresse för grafisk formgivning.

Tycker du att det låter intressant? Sök då så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpnade!

Sökord: WEB, DAM, Webbadministratör, administration, Photoshop, Digital Assets Management, Marknadsföring, kommunikation

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49199

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till