Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Drivande produktionsingenjör som vill förnya fordonsindustrin jobb i Köping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Drivande produktionsingenjör som vill förnya fordonsindustrin på Framtiden

Drivande produktionsingenjör som vill förnya fordonsindustrin

Framtiden Köping, Västmanlands län Heltid
Vår samarbetspartner i Köping genomgår just nu en massiv satsning och behöver därför stärka sin kompetens. Nu söker vi en ambitiös och metodisk produktionsingenjör som vill följa med på deras resa!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som produktionsingenjör kommer du att arbeta med att upprätthålla och förbättra nuvarande processer samt med kravställning för framtida maskiner, verktyg och metoder tillsammans med övriga avdelningar på företaget. Vidare kommer du att vara en viktig del i deras förbättringsarbete och därigenom både leda och delta i olika förbättringsinitiativ.
Då arbetet primärt genomförs i projekt, är det viktigt att du är kapabel till att vara en teknisk projektledare samt deltagare.
För att ge dig rätt förutsättningar att lyckas, får man inledningsvis vara insatt i den nuvarande produktionen för att sedan växa in i rollen tillsammans med en mentor.
Detta är för att du ska få en helhetsförståelse men även en möjlighet att växa in i teamet.

OM FÖRETAGET
Företaget är en ledande aktör inom fordonsindustrin och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid.

Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor. Man tillhandahåller kurser, utbildningsmöjligheter etc. För att hjälpa dig att växa och vilja vara kvar i organisationen.
Gruppen som du kommer att tillhöra är en teknisk avdelning, beståendes av 18 kollegor i blandade roller. Fokuset här ligger på att utveckla de produktionsområden som bearbetar kugghjul och axlar, både i helt nya produkter och vidareutveckla befintliga för en hållbar framtid.


DIN PROFIL
För att du ska lyckas i denna roll, behöver du kunna identifiera förbättringspotentialer och presentera relevanta samt genomförbara lösningar. Det är därför lika viktigt att du kan vara både en ledare och en deltagare när det kommer till att bidra med förbättringsinitiativ.
Vi ser att du är en strukturerad och analytiskt lagd person, som lärt sig hur man skapar rätt förutsättningar för att kunna förbättra både sina egna kunskaper och organisationens. Du är drivande och vill vara en bidragande faktor för ditt team och arbetsplats.

Kompetenskrav
  • Eftergymnasial utbildning, 3 alternativt 5 år inom relevant område.
  • Kunskaper i grundläggande ingenjörsverktyg, inom bearbetnings- och industriteknik.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Meriterande
  • Kunskap och förståelse för verktyg och metoder inom Lean.
  • Relevant erfarenhet från tillverkande industri.
  • Erfarenhet av en ledande roll.
  • Övriga relevanta utbildningar.


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

HYRREKRYTERING
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum:            Enligt överenskommelse
Ort:                        Köping
Lön:                        Enligt överenskommelse

Produktionsingenjör
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000063005926