Jobbet Drifttekniker till sysav i malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Drifttekniker till sysav i malmö publicerad av Sysav Sydskånes avfallsaktiebolag

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Sysav letar nu efter sin nästa drifttekniker till matavfallsanläggningen. Som drifttekniker ingår du i ett team om fem personer där laganda står högt upp på prioriteringslistan för att kunna hantera alla utmaningar som uppkommer i den dagliga driften av anläggningen. Genom att förstå processen kommer du ha ett stort ansvar i att säkerställa säker drift och underhåll av anläggningen!


ansvarsområde.

I ditt dagliga arbete arbetar du med bla:
  • Driftoptimering
  • Processövervakning
  • Kontrollrumsarbete
  • Kontroll och felsökning, samt åtgärdshantering vid driftstörning
  • Planera och utföra driftstopp
  • Planering av transporter
  • Dokumentation
  • Traverskörning i förekommande fall
  • Underhållsarbete och städning av anläggningen


arbetstider.

Heltid/dagtid


kvalifikationer.

Vi ser att du har gymnasiekompetens i grunden, samt några års erfarenhet av arbete inom industri varav minst 3 års erfarenhet av liknande arbete inom processövervakning. Du har god kunskap och erfarenhet av hur man styr och övervakar processer från kontrollrum. Det är meriterande om du har utbildning inom/eller motsvarande driftteknikerutbildning 80-12p. Om har tidigare erfarenhet av att arbeta med styrsystem 800XA, eller har arbetat aktivt med säkert arbete är detta positivt. Datavana inom Office-paketet, samt truckkort är meriterande.
För att trivas i rollen är det viktigt att du är engagerad och vågar agera. Anläggningen är stor och komplex, därför krävs ett gediget intresse, respekt, nyfikenhet och vilja för att förstå hur den fungerar. Andra viktiga egenskaper för att vara framgångsrik i rollen är att kunna lösa problem som uppstår, planera och på ett strukturerat sätt utföra arbetet för att nå i mål. Det är viktigt att du vågar ta initiativ och har en god kommunikativ förmåga likväl som god samarbetsförmåga. 

 För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete inom processövervakning.


ansökan.

Sista ansökan sker 2020-10-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekryteringen samarbetar Sysav med Randstad och ansökan sker via randstads hemsida www.randstad.se. Vid frågor vänligen kontakta Sofie Berg recruitment consultant på 0729889508

Referens

201303377

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till