Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Drifttekniker till Riksbyggen jobb i Göteborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Drifttekniker till Riksbyggen på Poolia

Drifttekniker till Riksbyggen

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Enheten Energiförvaltningen i Marknadsområde Väst består av 17 medarbetare, både drifttekniker och energiingenjörer. En av Driftteknikerna går nu vidare internt och vi söker hens efterträdare. Brinner du för miljö och att hjälpa kunder att satsa på energiåtgärder och samtidigt skapa en bättre miljö, då är det kanske dig vi söker!
Du kommer arbeta nära kunden och får ett omväxlande och socialt arbete.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer och en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggen finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.
OBS! Ansökan till tjänsten sker ENBART via Riksbyggens hemsida: [ Link removed ]
Sista ansökningsdag är 12/12, men urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast.

Om tjänsten
Som drifttekniker arbetar du främst med drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta i så väl bostads- som kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga reparationer och kontroller av fastigheternas värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik samt övrig fastighetsrelaterad teknik och du uppmuntras att komma med egna förslag och idéer på åtgärder. Du kommer arbeta självständigt med stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•  Tillsyn och skötsel på plats av fastigheternas tekniska system
•  Utföra service på värme-, kyl-, ventilations-, samt styr- och reglersystem
•  Hantera periodiskt serviceschema
•  Utföra luft- och temperaturmätningar hos kunderna
•  Felsökning av värme-, varmvatten- och ventilationsproblem hos kunderna
•  Reparations- och underhållsåtgärder i drifttekniska system
•  Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt
•  Daglig kommunikation med kunder, verksamhet, kollegor och leverantörer

Vem är du?
Du har en driftteknikerutbildning alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. En bred fastighetsteknisk kompetens genom ett par års relevant arbetslivserfarenhet från värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik är en förutsättning för arbetet. Allmän behörighet är särskilt meriterande. Då arbetet innebär mycket kundkontakter förstår du vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är driven och målinriktad, har en god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är på heltid och kräver B-körkort. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Om verksamheten
I denna rekrytering har Riksbyggen valt att samarbeta med Poolia, vid eventuella frågor om tjänsten var god kontakta rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick 073-262 16 63 eller [ Email address blocked ]
Urval sker löpande, och tillträde är planerat så snart som möjligt, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 21 november, men tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan som enbart sker via Riksbyggens hemsida!
[ Link removed ] />
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61394