Jobbet Drifttekniker till Nethouse har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Drifttekniker till Nethouse publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Att få arbeta sida vid sida med medarbetare av den kalibern som finns på Nethouse är något jag värdesätter högt. Så lyder ett citat från en av medarbetarna på företaget.
I nybyggda och fräscha lokaler vid södra infarten i Örebro väntar 90 personer på att bli dina nya kollegor! Här blir du en del av ett erfaret och familjärt team där man gärna tar en gemensam lunch eller spelkväll.


Om tjänsten
Genom rätt kunskap, med ett stort engagemang och en hög kvalité är Nethouse företaget som utvecklar affärer och verksamheter med hjälp av smart teknik. Engagemang, kompetens, lönsamhet och ödmjukhet är Nethouses kärnvärden. Man tar hand om och har stor respekt för varandra och stämningen beskrivs som öppen med goda möjligheter att utvecklas både personligt och kompetensmässigt.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nethouse. Uppdraget är på heltid och sträcker sig 12 månader framåt. Behovet är dock långsiktigt och det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till Nethouse, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker kommer du att arbeta både inhouse och på uppdrag ute hos Nethouses kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

Ärendehantering

Projekt ute hos kunder där du får agera rådgivare och teknisk konsult

Felsökning i Active Directory

Sätta upp servrar, konfigurering, patchning samt uppgradera IT-miljöer

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Har relevant utbildning, exempelvis inom nätverk och virtualisering eller liknande, alternativt arbetslivserfarenhet där du tillhandahållit dig goda kunskaper inom Windows server, Active Directory, Office 365 och Azure

Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift då kommunikation med kunder och kollegor sker på båda språken

Har några års arbetslivserfarenhet som drifttekniker.

Det är meriterande om du har kunskap av PowerShell eller VMware.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och framförallt ser vi att du som söker är:

Självgående

Orädd

Prestigelös

Affärsmässig

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Örebro
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
\'Teknik är kul, men det är vad vi åstadkommer med den som betyder något\' - så lyder ett citat från en av Nethouse medarbetare.

Nethouse är ett IT- och konsultbolag som jobbar med affärskritiska lösningar. Rätt teknik använd på rätt sätt kan kraftigt förbättra en verksamhet eller ett företags konkurrenskraft. Nethouse är företaget som hjälper kunder att utveckla sina affärer inom IT och nå nya mål med rätt teknik på rätt plats. För hos Nethouse finns kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik!

Referens

15026877-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till