Jobbet Drifttekniker till EPM Data har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Drifttekniker till EPM Data publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Brinner du för teknik och har grundläggande kunskaper inom nätverk? Nu har du chansen att starta din karriär hos EPM som deras nästa tekniker. Hos EPM kommer du få dels bredda dina kunskaper och med tiden specialisera dig inom företaget tillsammans med dina kollegor och företagets kunder.


Om tjänsten
Academic Work söker för EPM:s räkning en tekniker som är intresserade av IT-infrastruktur i Windowsmiljö. EPM är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. Här erbjuds du en varierad arbetsmiljö tillsammans med trevliga kollegor, god stämning och det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EPM.

Arbetsuppgifter
Du har tillsammans med kollegorna på driftavdelningen det övergripande ansvaret för att EPM Datas och kundernas system alltid är tillgängliga. EPM arbetar med kunders och egen infrastruktur, både på server- och klientsidan. Det finns goda möjligheter att att bli väldigt bred i sin kompetens men även att specialisera sig inom olika tekniska områden och vara med och påverka hur driften fungerar. Du kommer efterhand få större eget ansvar och självständigt driva projekt både internt och mot kunder. Du kommer att arbeta i ett team som består av ca 20 tekniker. EPM arbetar enligt ITIL och använder sig av produkter från Cisco, Citrix, VMware och Netapp samt IBM.

Tjänsten passar dig som har ett genuint teknikintresse och vill bygga vidare på dina befintliga kunskaper inom nät & drift. Hos EPM får du chansen att starta din karriär med andra drivna tekniker. Du kommer med tiden placeras i kundprojekt och driva arbetet från start till slut. Du kommer få en individuell plan för att kunna specialisera dig inom valt område.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har slutfört utbildning som högskoleingenjör, civilingenjör eller annan teknisk utbildning
• Vi lägger stor vikt vid social kompetens och att du tycker om att ta eget ansvar
• Har flytande kunskaper svenska och engelska då daglig kommunikation sker i språken

Som person är du initiativtagande och räds inte att ta egna beslut. Du har ett påtagligt teknikintresse och drivs av att lösa utmaningar utan tydliga ramar och riktlinjer. Vidare att självständigt kunna driva ditt arbete framåt och ser gärna att du har potential att utvecklas till projektledare på sikt.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Lön: Fast lön samt provision
• Andra förmåner: Bidrag till friskvård/gymkort. Din anställning hos EPM omfattas av gällande kollektivavtal mellan IT & Telekomföretagen inom Almega och Unionen samt Akademikerförbunden.
• Placering: Sankt Eriksgatan i Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EPMs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
EPM är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. Våra hostingtjänster erbjuder mycket hög säkerhet och tillgänglighetsnivå med priser som är attraktiva för små och medelstora företag. EPM Data är VMware Enterprise VIP Partner, IBM Business Partner, Fujitsu Select Partner samt Cisco Select Partner och Microsoft Hosting Partner.

Referens

15038756-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till