Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Drifttekniker till Coromatic / Elektriker jobb i Gävle på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Drifttekniker till Coromatic / Elektriker på Bravura

Drifttekniker till Coromatic / Elektriker

Bravura Gävle, Gävleborgs län Heltid

Har du erfarenhet av arbete inom el? Vill du vara en del av ett skickligt och driftigt tekniskt team på ett nybyggt datacenter? Nu har du chansen på Coromatic i Gävle!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Coromatic.

Om företaget

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar som till exempel sjukhus, flygplatser och datacenter. De tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för sina kunder. Coromatic räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser de till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. De säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats.

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen.

Arbetsuppgifter

I rollen som drifttekniker arbetar du med den operativa driften av ett datacenter. Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa att det finns 100% energitillförsel genom övervakning av drift och maskinunderhåll. Till en början kommer du att arbeta tillsammans med en erfaren medarbetare för att lära dig yrket.

Drifttekniker arbetar alltid tillsammans med minst en arbetskamrat. Du arbetar fem skift vilket innebär 12 timmars skift under fem dagar och sedan ledig under sju dagar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Du har minst två års erfarenhet av arbete inom el, fiber, kylteknik eller IT
• Du skriver och talar svenska obehindrat

I denna roll värderas dina personliga egenskaper högt. Du bör ha ett stort tekniskt intresse och ha god analytisk förmåga för att proaktivt säkerställa driften. Som drifttekniker bör du även vara lösningsorienterad och trivas i en miljö där det krävs flexibilitet då oförutsedda händelser sker. För att trivas i rollen krävs ett driv att lära dig mer och att du är duktig på att strukturera för att underlätta arbetet.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ]

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Drifttekniker, tekniker, CET, critical environment technician, tech, teknik, operatör, elektriker, heltid, skift, skiftarbete, Gävle

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3500301