Jobbet Drifttekniker sökes till Caverion i Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Drifttekniker sökes till Caverion i Göteborg! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du en utbildning inom fastighetsautomation, styrteknik eller liknande? Har du tidigare erfarenhet från tekniska roller? Vill du jobba på ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Se hit!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en drifttekniker inom fastighetsautomation till vår kund Caverion och deras enhet Managed Services på AstraZeneca i Mölndal. Caverion är ett modernt europeiskt företag med 15.000 anställda i 10 länder. Företagets verksamhet i Sverige har cirka 3500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Managed Services har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, kyla, styr och regler, el, och VS.

Som drifttekniker med inriktning fastighetsautomation kommer du att arbeta med daglig tillsyn och optimering av AstraZenecas anläggningar men även med skötsel, underhåll, energibesparingar samt felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du kommer också vara delaktig i arbete gällande driftssäkerhet samt planering av förebyggande underhåll.

I rollen ingår även:
- Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
- Uppföljning samt återrapportering
- Planering av eget arbete
- Utföra felavhjälpande- samt planerat underhåll
- Beredskapsarbete

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudetConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning direkt hos Caverion. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är generellt förlagda kontorstid måndag till fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
- Har utbildning inom fastighetsautomation, styrteknik, driftteknik eller likvärdig teknisk utbildning
- Har erfarenhet av tekniskt arbete
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift

Det är meriterande om du har kompetens inom SCADA och/eller Siemens PX. Vidare är det meriterande med vana av att läsa samt tolka ritningar och/eller framställa olika typer av rapporter. Körkort är inget krav.

Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Du tycker om kundkontakt, är engagerad och trivs med att jobba såväl självständigt som i team med dina kollegor. Vidare är du uppdaterad på ny teknik samt har förmåga att presentera nya lösningar och förslag på både energibesparingar och övriga förbättringar.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49659

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till