Jobbet Drifttekniker sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Drifttekniker sökes! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning


Är du driven och noggrann i ditt arbete samt har erfarenhet av rörmontage? Passar det dessutom dig att resa i ditt arbete? Då ser vi fram emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som drifttekniker hos vår kund kommer du att kontrollera, göra översyner, servicearbeten samt reparationer på gasstationer. Du kommer att få vara med och installera helt nya gasstationer där du kommer vara med från början och installera, färdigställa samt driftsätta. Du kommer att utgå ifrån ditt hem och jobba självständigt eller i team runt om i Sverige men med tyngdpunkten i Mälardalen och Småland.

Om företaget
Vår kund är specialiserade på anläggningar för naturgas och biogas. De etablerades 2010 och har även verksamhet i Estland. Företaget jobbar mot att öka användning av energigas i samhället. Vår kund jobbar för leveranser av nyckelfärdiga gashanteringssystem med fokus på tankstationer och gaslager samt back up-anläggningar. De levererar kundanpassad modern teknik för naturgas och biogas som omfattar både gasfas och gas i flytande form.

Din profil
Vi söker dig som trivs att jobba självständigt men också uppskattar att jobba i team med andra kollegor. För att lyckas i rollen som drifttekniker hos vår kund är du noggrann och social samtidigt som du är nyfiken och inte rädd för att ta egna initiativ. Du kommer att utgå ifrån ditt hem i ditt arbete därför söker vi dig som är bosatt i Örebro eller närliggande. Det är viktigt att du har god datorvana samt kan läsa och tolka ritningar som processflödesscheman bra.

Skallkrav:
•Relevant utbildning inom området - servicetekniker
•5 års erfarenhet av liknande arbete, till exempel erfarenhet av kompressorer, rörmontage (huvudsakligen klenrör)
•Goda datorkunskaper
•Engelska & svenska tal och skrift
•Körkort B

Meriterande:
•Tidigare erfarenhet av arbete med el & styrsystem eller kompressorservice
•Erfarenhet av svetsarbete inom rostfritt stål
•Kan Ryska eller Estniska

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid
Anstälningsform: Tillsvidare
Start: Omgående
Lön: 188kr/h

Referens

21989

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till