Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Drifttekniker med säkerhetsfokus till IT-enheten, Tiohundra jobb i Norrtälje på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Drifttekniker med säkerhetsfokus till IT-enheten, Tiohundra på Poolia

Drifttekniker med säkerhetsfokus till IT-enheten, Tiohundra

Poolia Norrtälje, Stockholms län Heltid

Vi vet att duktiga och drivna personer dras till varandra - kom och gör oss sällskap! Tiohundra är ett unikt vårdbolag i Sverige och arbetar med fokus inställt på innovation och digitalisering. Tillsammans skapar vi morgondagens vårdlösningar inom både intensivvård, sjukvård och omsorg.

Tjänsten som drifttekniker är en direktrekrytering och påbörjas enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid med placering i Norrtälje. Vi utövar moderna arbetssätt med flexibla arbetstider och god möjlighet till distansarbete.

Urvalsarbete påbörjas efter den 9 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som drifttekniker tillhör du IT-enheten som idag består av 15 entusiastiska medarbetare som arbetar med bolagsövergripande IT. Du blir delaktig i en spännande utvecklings- och förändringsresa där IT-enheten ska förflytta sig från att ha arbetat intensivt med drift och förvaltning till att gå mot samverkan och molntjänster gällande infrastruktur och fokusera mer på värdeskapande initiativ, applikationer och verksamhetsutveckling. Hos oss kommer du finna en nytänkande organisation som har ett stort intresse för digitalisering och utveckling inom hälso- och sjukvård.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Din roll hos oss är att tillsammans med övriga IT-drifttekniker säkerställa att arkitekturen i Tiohundras IT-infrastruktur är säker, skalbar och ändamålsenlig samt lever upp till de krav och förväntningar som verksamheten sätter för sina stödjande system. I dina arbetsuppgifter ingår att granska, designa, implementera och förvalta infrastruktur med fokus på lagring, server och säkerhet. Du kommer även att projektleda leveranser inom området. Vår IT-miljö består av traditionella datahallar men vi har påbörjat resan mot molntjänster och molninfrastruktur.

Du ges stor självständighet i din roll och kommer därmed vara en drivande kraft i att utforma och dokumentera riktlinjer, krav och framtagande av arkitekturprinciper för alla delar av IT-infrastrukturen enligt fastställda standards.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant akademisk utbildnig eller yrkeshögskoleutbildning. Du har minst 5 års erfarenhet inom IT-drift med erfarenhet av att arbeta i större organisationer med komplexa system och lösningar. Du bör även ha erfarenhet av verksamhetskritiska system samt 24/7-verksamhet. Vi värdesätter att du har en bakgrund av strategiskt och planerande arbete i en IT-driftsroll. Har du erfarenhet och/eller utbildning inom IT-säkerhet och av arbete med IT-säkerhetslösningar ser vi det som positivt. Du är väl förtrogen med Microsoftmiljö och behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Du är en driven och utvecklingsorienterad person som trivs att arbeta med verksamhetsutveckling, Du arbetar med kunden i fokus och har en god pedagogisk förmåga. Vidare är du en mål- och resultatorienterad person som värdesätter deadlines och gillar att ta tag där det behövs. Du är en god kommunikatör med en trygg och orädd personlighet och din affärsmässighet och professionalism genomsyrar allt du gör.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en godkänd säkerhetsprövning är därmed en förutsättning för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
IT-enheten är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

 

Rekommenderade jobb

Drifttekniker med säkerhetsfokus till IT-enheten, Tiohundra
Poolia Norrtälje Heltid
Svenska kraftnät söker infrastrukturarkitekt
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Hårdvarutekniker till Facility Labs i Stockholm
Ada Digital Danderyd Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60301