SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Drifttekniker jobb i Strömstad på Perstorp

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Drifttekniker på Perstorp

Drifttekniker

Perstorp Stenungsund Heltid
Ansök på företagets hemsida

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 430 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2021 uppgick till 13,5 miljarder kronor.

Site Stenungsund är belägen på västkusten ungefär 50 km norr om Göteborg. Anläggningen togs i drift 1980 och har ingått i Perstorpkoncernen sedan 2001. Främsta produkter som tillverkas här är aldehyder, organiska syror, alkoholer, mjukgörare och det förnybara bränslet RME.

Läs mer på [ Link removed ]


Arbetsuppgifter

Du arbetar med styrning och övervakning av processen med hjälp av processdatorsystem och övrig elektronisk styrutrustning från kontrollrum.

Du arbetar med övervakning av pumpar, kompressorer och annan processutrustning ute i fabrikerna.

Som medlem i ett fabriksteam är din uppgift att tillsammans med övriga i teamet framställa förädlade produkter av fastställd kvalitet på ett kvalitetsmedvetet och kostnadseffektivt sätt. Detta skall ske enligt gällande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Som drifttekniker medverkar du till säkerställande av drifttillgänglighet och kvalitets­utfall. Du är en viktig kugge i det team som skall säkerställa att Perstorp bibehåller sin position som kundens val bland leverantörer av våra produkter.

Arbetstiden är kontinuerlig skiftgång.

Vem är Du?

Du som söker har teknisk gymnasieutbildning, yrkeshögskola eller högskola med inriktning mot processindustri eller motsvarande erfarenhet.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi förutsätter att du har ordningssinne och god samarbetsförmåga. Du har också ett visst mått av nyfikenhet och fantasi samt vilja att utveckla verksamheten vidare. Arbetet innebär att du kommer att arbeta inom ett område där en ständig förändring sker. Att arbeta inom processindustrin ställer höga krav på skyddsmedvetenhet.

Kontaktuppgifter

För ytterligare information kontakta Mikael Johansson, Produktionschef, tel. 0303 383319

Facklig representant är Gerry Ackert, IFMetall, tel. 0303 383327.

Intervjuer kommer ske löpande.
Välkommen med din ansökan senast 2023-01-31.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 2252711