Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Drifttekniker jobb i Stockholm på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Drifttekniker på Fasticon Kompetens AB

Drifttekniker

Fasticon Kompetens AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Catena förstärker sin driftorganisation med drifttekniker

Catena växer och söker en drifttekniker till Stockholmskontoret. I den här rollen har du en nyckelposition för att lyfta driftsfrågor och kundvården till en ännu högre nivå. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med högt i tak där samarbete, erfarenhetsutbyte och glädje präglar arbetsdagarna. Utöver detta får du även en chef som arbetar för en trivsam kultur utifrån devisen ”laget för jaget”.

Som drifttekniker kommer du att spendera merparten av arbetsdagarna ute i Catenas fastigheter. Viktiga delar blir att odla goda relationer och ha en vaken blick för vad som behöver åtgärdas akut eller på sikt. På så vis skapar du nöjda kunder och välmående fastigheter.

Bland mycket annat kommer dina arbetsdagar att fyllas av:
  • Daglig kontakt med hyresgästerna för att felavhjälpa och agera rådgivare i tekniska frågor.
  • Rondering av fastigheterna.
  • Anlita, följa upp och vägleda underentreprenörer, besiktningsmän och andra samarbetspartners.
  • Aktivt delta i utvecklingen av Catenas tjänsteutbud och kundvård.
  • Arbeta för att öka driftnettot bland annat genom att analysera energiavläsningar och komma med energieffektiviserande åtgärder.

Din profil
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av rollen som drifttekniker och kunskap inom ventilation, värme, kyla och el. Du behöver också ha en allmän förståelse för fastighetsteknik i stort och uppskattar eget ansvar, vilket betyder att du tilltalas av bredden i rollen. Du gillar att jobba praktiskt, samtidigt som du uppskattar att få vara med och påverka både arbetssätt och fastighetsutvecklingen. För att ta dig runt bland fastigheterna behöver du körkort.

Det här är en roll som innebär många sociala kontakter. Därmed ser vi att du värderar relationen med både kunder och samarbetspartners högt kombinerat med en förståelse för vikten av engagemang och långsiktiga relationer kopplat till affären.

Arbeta hos Catena
Med Catena som arbetsgivare kommer ditt engagemang att belönas med delaktighet på alla nivåer och goda möjligheter att växa inom bolaget.
För oss på Catena är det viktigt att du identifierar dig med vår värdegrund: Vi överträffar förväntningarna, vi tar ansvar över tid och vi är engagerade

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som drifttekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I den här rekryteringen samarbetar Catena AB med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på [ Link removed ] . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Olsson på [ Link removed ] eller 0734154313. Sista ansökningsdag är den 4 november 2021.  

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på
[ Link removed ] .
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 232466