Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Drifttekniker jobb i Tyresö på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Drifttekniker på Fasticon Kompetens AB

Drifttekniker

Fasticon Kompetens AB Tyresö, Stockholms län Heltid
Om tjänsten
Tyresö Bostäders verksamhet är organiserad utifrån två huvudprocesser – kund och fastighet. Du kommer att tillhöra fastighetsavdelningen som består av fyra enheter: förvaltning, utemiljö, drift/energi samt underhåll/projekt. Du arbetar tillsammans med två andra kollegor samt din närmaste chef som är teamledare för drift & energi.

Som drifttekniker stöttar du organisationen i drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av ventilations- och värmesystem, brandskyddsinstallationer, styr- och reglerteknik och övrig fastighetsrelaterad teknik.

Du kommer i huvudsak att arbeta med:
  • Utföra regelbundna ronderingar i tekniska utrymmen och avläsa mediamätare.
  • Genomföra förebyggande och löpande underhåll av installerad fastighetsteknisk utrustning.
  • Avhjälpa felanmälningar inom VVS-tekniska installationer, inomhusklimat samt brandlarmsinstallationer.
  • Tillse att myndighet- och fastighetsägaransvar uppfylls, exempelvis OVK och f-gasförordningen.
  • Följa upp och optimera fastigheternas energianvändning.
  • Delta i budget- och bokslutsprocesser, medverka i framtagandet av budgetförslag för resultatenheten.
  • Delta i arbetet med att löpande följa upp kostnader samt ekonomiska resultat.

Vem är du?
Du är en erfaren drifttekniker med några års erfarenhet och innehar en driftteknikerutbildning. Du har mycket goda kunskaper inom VVS och önskvärt är att du också bidrar med fördjupade kunskaper inom värmepumpar eller brandinstallationer. Vidare kan du uttrycka dig i både tal och skrift på svenska samt har körkort B.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper från driftprogram, såsom exempelvis Scada.

För att trivas i rollen som drifttekniker hos Tyresö Bostäder ser du dig gärna i en roll som innebär samarbete, flexibilitet, ansvarstagande och problemlösning där samarbete med övriga organisationen är en framgångsfaktor.

Vad Tyresö Bostäder erbjuder dig
Du kommer att arbeta från Tyresö Bostäders nybyggda kontor nära Tyresö centrum. Här erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i god arbetsmiljö med trevligt arbetsklimat. Hos oss gör alla skillnad och allas prestationer märks och räknas. Du får cirka 50 engagerade och hjälpsamma medarbetare, , bra arbetsvillkor, friskvårdsbidrag och kollektivavtal (Fastighet).Varje dag gör vi vårt bästa för att alla ska må bra, såväl hyresgäster och fastigheter som medarbetare.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som drifttekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. För Tyresö Bostäder är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. De välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

I den här rekryteringen samarbetar Tyresö Bostäder med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Olsson på [ Link removed ] eller 073-415 43 13. Sista ansökningsdag är den 7 november 2021.  Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på
[ Link removed ] .
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 233330