Jobbet Drifttekniker inom Linux sökes till spännande IT-företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Drifttekniker inom Linux sökes till spännande IT-företag! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Malmö
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du delta i utvecklingen av ett nytt team drifttekniker hos vår spännande kund inom IT, samt få möjligheten att både forma och formas av teamet och med utsikten att växa in i en arbetsledande roll? Då är det här rätt jobb för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett spännande IT-företag på frammarsch. De möjliggör digitala affärsinteraktioner med fullständig juridisk försäkran och tillhandahåller system som utgör en ovärderlig bro mellan den fysiska och digitala världen. Kunden etablerar nu ett nytt team drifttekniker och söker dig som vill delta i arbetet med att utveckla verksamheten och påverka/ bestämma riktning på företagets IT- infrastrukturer.

Vi söker dig som vill utveckla IT-miljön i en större infrastruktur, nationellt som internationellt. Vi ser gärna att du har minst en yrkesexamen inom området, samt att du har riktat in din kompetens mot Linux.

Dina arbetsområden kommer att vara.

•Databasadministration
•serveradministration
•nätverk/brandväggar
•backup
•installation och uppgradering av serverapplikationer
•HW-konfiguration och
•kravställning mot kundens IT-leverantörer

Arbetsområdena ställer krav på att du har kunskap om vissa verktyg och programvaror genom din utbildning eller tidigare erfarenhet. Detta innefattar exempelvis:

•Red Hat Enterprise Linux/CentOS eller andra Linuxdristributioner
•JBoss EAP/Wildfly
•databasserver (PostgreSQL)
•ärendehanteringssystem ex JIRA eller liknande
•Apache Webbserver
•Microsoft Active Directory

Tjänsten är på heltid och startar omgående. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Under de första 6 månaderna kommer du vara anställd av StudentConsulting, men arbeta på plats hos vår kund. Om alla parter är nöjda kommer du därefter övergå i anställning på företaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är på jakt efter nya utmaningar och möjligheter på ett spännande företag. Det är meriterande om du har arbetat med att utforma IT-policys baserat på ITIL tidigare. Det är även betydande om du har erfarenheter av att arbeta efter ITIL och förmåga att utveckla kundens processer i metoden, men detta är inget krav. Tjänsten har möjligheter att utvecklas till en arbetsledande roll om du besitter rätt ledaregenskaper.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Sökord: drifttekniker, Linux, IT-support, arbetsledare, ledarskap, IT, IT-företag, infrastrukturer, databas, server, nätverk, brandvägg, HW-konfiguration, kravställning, ITIL.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43232

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

IT Support Technician, Linux - IS/IT Lund Axis Communications

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till