Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Drifttekniker för skiftsarbete inom facility management jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Drifttekniker för skiftsarbete inom facility management på Academic Work

Drifttekniker för skiftsarbete inom facility management

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du arbetat praktiskt med el och vill ta nästa steg i din karriär? Har du därtill behörighet inom el? Ta chansen att arbeta som drifttekniker hos ett internationellt företag i en av deras kunders toppmoderna datahall! Vi söker dig som långsiktigt vill utvecklas i rollen och det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Sök tjänsten idag då urval sker löpande!


Om tjänsten
CBRE GWS Sweden AB söker två stycken drifttekniker som ska arbeta med fastighetsdriften i datahallarna ute hos en av deras kunder i Rosersberg. Kunden är verksam i helt nybyggda lokaler med modern utrustning och den senaste teknologin inom datahallsbranschen.

De söker nu efter dig som vill bli del av ett glädjefullt och lättsamt team om 15 personer som tillsammans ansvarar för att verksamheten i datahallen ska vara igång 24 timmar om dygnet. Du kommer arbeta i skift men där du under en och samma vecka alltid har samma arbetstider och du kommer vara schemalagd på ett rullande 7-veckorsschema.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker kommer du arbeta med att sköta fastighetsdriften i en datahall. Du kommer arbeta i roterande skiftarbete. Hälften av arbetet består av förebyggande service, tillsyn och underhåll av teknisk utrustning och andra hälften är av mer administrativ karaktär. Det administrativa arbetet utförs digitalt och innefattar att du registrerar arbetsorders och arbetsmiljöfrågor, hanterar leverantörskontrakt, skriver rapporter och genomför tidsrapportering. Vidare kommer du även genomföra förebyggande service, tillsyn och underhåll av den tekniska utrustning som finns i datahallen vilket innefattar att identifiera fel, lösa enklare tekniska problem och vid komplexa problem kontakta tredjepartstekniker.

Du kommer till exempel att:

* Genomföra förebyggande service och underhåll av teknisk utrustning i datahallarna
* Själv fixa tekniska problem och vid behov tillkalla tredjepartstekniker
* Arbeta administrativt i form av att registreringar och skriva rapporter bland annat
* Övervaka BMS för alarmfunktioner
* Skapa och utveckla tillitsfulla, meningsfulla relationer med anläggningschefer, kundpersonal och representanter
* Genomföra internutbildningar
* Ha ansvaret att driva mindre projekt

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet inom el och/eller kyla och nu vill ta nästa steg i karriären och utveckla ett långsiktigt samarbete hos ett internationellt företag. Du kommer vässa dina kompetenser med hjälp av utbildningar och även bli behörig om du inte redan är det. Vidare passar tjänsten dig om du har ett stort tekniskt intresse, är nyfiken och som person tänker utanför boxen.
Vi söker dig som

* Har erfarenhet av praktiskt arbete inom el eller byggtjänster sedan tidigare
* Du har mycket goda verbala såväl som skriftliga kunskaper i svenska och engelska då daglig kommunikation sker i de språken

Det är meriterande om du:

* Antingen gått en gymnasieutbildning med inriktning mot el alternativt exempelvis innehar en YH-utbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom el
* Har auktorisation inom el
* Om du har erfarenhet av mekaniskt underhåll och/eller arbetat som drifttekniker ser vi det som meriterande

Vi ser gärna att du har tillgång till bil för din egen skull då det underlättar att kunna arbeta i skift i Rosersberg men det är inget krav för tjänsten så länge du kan ta dig kommunalt till Rosersberg.

Som person förstår du vikten av att rutiner och instruktioner följs och jobbar på ett strukturerat sätt. Du är även en lättsam person med god social kompetens som gärna bidrar till en trevlig stämning i arbetsgruppen och som gärna bidrar med nya idéer. Vidare tar du tag i saker som behöver göras och är driven i det du tar dig an. Därtill är du flexibel i ditt arbetssätt samtidigt som du har lätt för att ta beslut.

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Rosersberg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CBRE:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
CBRE GWS är verksamma inom Facility Management och levererar integrerade lösningar inom drift- och underhåll, arbetsplatstjänster och övriga supporttjänster för att stödja olika verksamheter. De är specialiserade på att leverera affärsstödjande servicetjänster i såväl kontorsmiljö som produktionsanläggningar och fastigheter. Kännetecknande för deras leverans är miljömedvetenhet, säkerhet och hållbarhet. CBRE GWS har verksamhet i 63+ länder världen över och består sammanlagt ca 70 000 medarbetare. Affärsområdet CBRE GWS DCS är specialiserade på drift av datorhallar och sitter på driftansvar för 560+ Datacenters över hela världen.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15055010-SE